Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg onherkenbaar na verbouwen gezicht


Monique-Westenberg

De Instagram-wereld van Monique Westenberg zit vol verrassingen en aandachttrekkerij, maar haar recente foto’s veroorzaken wel een heel bijzondere discussie.

Na een gezellig uitgesteld verjaardagsetentje met haar vriendinnen waarbij Monique toegeeft dat ze zich de afgelopen tijd flink heeft laten gaan qua eten, plaatste ze een reeks foto’s die haar volgers deden fronsen. “Wat heb je met je gezicht gedaan?” vragen verbaasde fans zich af onder haar foto’s.

Op de foto’s straalt Monique, maar er lijkt iets anders. Zou het de belichting zijn, of heeft ze echt iets aan haar gezicht gedaan? “Je bent jezelf niet op de foto,” merkt een volger op. De discussie laait op: is het Photoshop, of misschien gewoon de glow van een gezellige avond? Een ander springt in de bres: “Negatieve reacties zijn altijd gebaseerd op jaloezie!” Maar wat is nu echt het geval?

Heeft Monique daadwerkelijk iets aan haar uiterlijk veranderd, of is het slechts de magie van het moment, vastgelegd in een serie foto’s?

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Puur natuur was zo mooi, zonde!

Ik zie geen verschil.
Nogmaals: Het was niks, het is niks en zal nooit meer worden dan “de ex van”

Zij kan sleutelen wat zij wil, maar het was niks en het wordt nooit wat. Klasse is niet te koop.

Al geef je een 🐒 een gouden 💍, het is en blijft web lelijk ding.

Je kunt aan de buitenkant proberen te veranderen wat je wilt, maar de binnenkant blijft net zo rot.

hebben die domme volgers van dr nog steeds niet door dat er een reeks filters gebruikt worden?🤦

Filters of Fillers ? 😂

beide.🤫

Tja als je van middelbare leeftijd bent en je wilt matchen met je jonge vriendje dan moet er fiks gesleuteld worden en natuurlijk op kosten van dat vriendje want zelf presteert die golddigger helemaal niks.

Middelbare leeftijd is toch 50-60 🦦.
Mensen die van een kamp komen: een x iemand ontmoet die een hele fijne energie had. Vrouw woonde op het kamp en mam verkocht vroeger allerlei houtgesneden meubels vertelde ze. Een hele lieve geïnteresseerd in jouw-vrouw. Misschien is dat waar hij op valt. .. dacht ik x bij haar gewoon als gedachte: haar “kamp” – spirit. Huisjes zijn altijd schoon (is spiritueel) / eigen tradities, hechte vriendinnen, dol op haar oma, misschien is ze in dingen laten zien een beetje apart/erg opvallend, maar ze zal toch ook wel dingen goed doen: misschien fijne energie ook om haar heen.

Er is natuurlijk niets mis mee als jij, Lang, het op wilt nemen voor je lievelingetje, maar we moeten natuurlijk de werkelijkheid niet uit het oog verliezen. Monique is gewoon een kampmeisje dat denkt dat zij, omdat ze een relatie heeft met een volkszangertje, meer is dan een ander.

Gadver zeg het woord kampmeisje .Zijn gewoon meisjes hoor de een wat leuker als de ander .Heb het gewoon over wat iemand doet of laat en laat de afkomst erbuiten
Dit riekt naar discriminatie .Geld ook voor Lang

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Elly

Ze heeft nog zigeunerbloed door haar aderen stromen ..misschien was dat een betere benaming.

Ik bekijk het vanuit spiritueel punt. Vind ik gewoon interessant. Volg haar verder niet. Snap dat mensen soms een hekel hebben aan mensen die veel delen die verder ook weer een redelijk gewoon leven leiden (geen actrice of topsporter zijn). Maarja zij promoot denk ik wel het nieuwe bewustzijn : liefde , overvloed en meer goeds. En iedereen verdient het wellicht wel om maximaal te schitteren , altijd. Dat dit goed voor de ziel is. We zijn allemaal bijzonder.

Lang, je hebt het o.a. over spirit en spiritueel, maar hoe zit het met jouw gebruik van spiritualiën?

Heb Indonesisch bloed door mijn aderen stromen: en ben daar ook geboren. Daar was/is veel voorouderverering en is veel magie.
Ik vind het onder andere leuk om er over te lezen en onderga/ging weleens healingen/paar cursussen zelf gedaan voor energetische healing en ayahuasca en daime gedaan uit zuid Amerika (bittere drankjes voor healing ik een groep met een sjamaan).

Maar snap evt aversie tegen delen van het alledaagse leven wel hoor: ik kon mij ook echt vaak doodirriteren aan naasten op Facebook, terwijl zijn zichzelf aan het helen zijn wellicht of empoweren of allebei. Dacht ik ook van stel je niet zo vaak zo aan. Toch wordt het steeds minder ego en meer puur vrolijk vind ik bij iedereen. Wie had deze tijd ook ooit verwacht: het is niet ieders ding dat is het meer denk. Shame on Silliconen Valley en Mark Z. voor een gedeelte..

En sommige mensen houden ook meer van kijken wat een ander doet uit liefde/gezelligheid/warmte dat zie ik ook wel. Met foto’s, veel foto’s. Vroeger was ook niet alles beter (mensen doen nu misschien meer hun best beetje normaal te doen in publieke sferen, het zal best kracht geven, net als het andere dat niet doen dat ook vast geeft).