Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicol Kremers gearresteerd door de politie


Nicol-Kremers-politie

Nicol Kremers bekend als de ex van Peter Gillis, laat zich niet zomaar kisten. Ondanks haar recente confrontatie met justitie na een wilde achtervolging en weigering van een bloedproef blijft ze onverstoord haar eigen weg gaan. En dat doet ze op een wel heel bijzondere manier.

Afgelopen maart was het raak: Nicol werd na een spannende achtervolging door de politie aan de kant gezet. De agenten troffen haar aan in een staat van angst en emotie. Ze beweerde op de vlucht te zijn voor de mishandelingen door Peter Gillis. Toen de politie een bloedproef wilde afnemen om drugs- of alcoholgebruik vast te stellen, weigerde Nicol categorisch. Dit leidde in oktober tot een rechtszaak, waarbij ze veroordeeld werd tot 40 uur taakstraf.

Maar Nicol laat zich niet zomaar kisten. Ze blijft rebelleren tegen het systeem. Recentelijk plaatste ze een opzienbarende foto waarop ze schaars gekleed op de motorkap van een politieauto poseert. “Handen omhoog! En broek naar beneden,” luidt het bijschrift. Nicol is duidelijk niet bang om haar lichaam te gebruiken als statement.

Deze provocatie is niet alleen een middelvinger naar het gezag, maar ook een slimme marketingstrategie. Op haar pagina biedt ze namelijk tegen betaling meer onthullende beelden aan.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat is ze toch onschuldig !!! En iedereen geloofd haar ook nog. Ik denk dat ze echt wel ruzie hebben gehad en dat er dan wel dingen gebeurd zijn die niet horen, maar ook hier; Waar twee kijfen zijn er twee schuldig. En ik ben echt geen fan van Peter Gilles, ik vind het een rare en nare kapsones vent. Maar ik wil toch de uitzendingen zien, geef ik gewoon toe !!!

Het is toch onbegrijpelijk dat de relatie strandde .qua klasse doen ze toch niet. voor elkaar onder 😂

Als het lekker gaat vriezen doet ze haar broek buiten weer graag aan , wat een zielig geval 😒

Zou me niets verbazen als die politiewagen daar geparkeerd stond om ergens “ter plaatse” te zijn.
En die snol heeft daar gewoon gebruik van gemaakt en de indruk wekt dat een politieagent(e) deze foto heeft genomen.
Kom op zeg, dat gelooft toch niemand ?
Positie en kenteken van de dienstwagen is altijd bekend, dus ze zouden gelijk geroyeerd worden als dit waar zou zijn.

Ik denk het ook dat die politiewagen ergens op af is geweest, en dat zij snel een paar foto’s heeft geschoten om weer aandacht te krijgen. Denk dat het geld op was, en dat ze daarom weer foto’s heeft gemaakt.

Dir is volgens mij allang oud nieuws, maar het ziet er niet uit.

Die is idd zwaar aan de drug.
Sneu voor de kids die schamen zich kapot voor die psycho.

Ze schaamt zich ook nergens voor , waar is ze toch mee bezig.
Vind het wel erg voor haar kinderen , dat ze zich maar met hun bezig houd.
Die moeten op één staan, straks worden ze nog gepest op school , door die ordinaire foto’s.

Ik vraag me echt af, waarom mensen zoveel geld betalen om haar in haar blote kont te zien. Als je een paar foto’s hebt gezien heb je haar toch gezien? Het is niet zo dat je op andere foto’s heel veel anders zal zien, hooguit een andere setting en pose. En ik geloof ook niet dat ze nou echte spannende content zal maken.

Het lijkt ook een beetje op agent, wat doet u nu, ipv buurman.
Misschien wel iets voor Nicole, een rolletje, in een nieuwe flodder film.🤣

Kan er inderdaad ook met mijn verstand niet bij waarom je hier geld voor neer zou leggen .Wat voor soort mensen zijn dat dan??

Ik snap het ook niet. 🤨

Ik denk mensen die thuis of waar dan ook, heel veel tekort komen, want waarom zou je in vredesnaam daarnaar kijken en voor betalen.

Van de week bij Lang leve de liefde ook een dame die werkt, haar date vraagt wat ze deed. Ik maak content voor only fans. Alles aan haar was nep. Ik vermoed ook de reden van haar deelname aan dat programma. Die dame en ook Nicol zijn nou ook niet de knapste dames.
Ik denk dat de mensen (vooral mannen) die daarvoor betalen, geen relatie hebben en wel graag naar een vrouw willen kijken met weinig kleding aan, of mensen (vooral mannen) die thuis iets te kort komen. Of ze hebben medelijden met die mensen (vrouwen) die die foto’s plaatsen omdat ze zo weinig kleding aan hebben. Zodat ze kleding kunnen kopen, zodat ze het nu in de winter het niet zo koud hebben.

Ach gerum die 4 kinderen van haar. Die zijn nu dus echt pest slachtoffer 2.0