Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard met spoed naar het ziekenhuis gebracht


De flamboyante Patty Brard deinst niet terug voor een esthetische ingreep. Botox hier, facelift daar, Patty is altijd in de weer om haar uitstraling jong en fris te houden. En waarom ook niet? Ze is open over haar angst om “lelijk oud” te worden. Patty zegt zelfs: “Dan bel ik de dokter even en krijgt ik drie of vier spuitjes…”

Maar zoals de meesten van ons weten, gaat niet elke magische aanraking van de cosmetische toverstaf zoals gepland. Afgelopen week hebben we vernomen dat Patty dringend naar het ziekenhuis is gebracht. Wat er precies mis is gegaan, blijft een raadsel. “Ik deed mijn bril af, en ik was gelijk niet blij…” zo liet ze de wereld weten, compleet met een selfie van haar opgezwollen gezicht.

Patty staat erom bekend dat ze nauwgezet haar biologische leeftijd in de gaten houdt, een soort barometer voor hoe goed haar esthetische aanpassingen werken. “Eerst was ik 74. Nu ben ik 68 en is mijn biologische leeftijd 53!” Met zulke cijfers zou je denken dat ze een veilige gok heeft gedaan met haar laatste behandeling. Maar nee, daar was dat onheilspellende ziekenhuisbezoek.

Is het misgegaan bij een obscure arts op een geheime locatie? Of is dit het resultaat van een allergische reactie na een uit de hand gelopen ontmoeting met een wespennest? We kunnen slechts gissen.

Hieronder in ieder geval de foto van Patty met opgezwollen gezicht:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zal wel door de botox spuiten komen.
En als ze er nou zoveel knapper op word, het is om van te schrikken.😜🫣

Gruwelijk, volgens mij heeft ze te dicht op de rookoven gestaan in Volendam ze lijkt wel verbrand 🥵

Dat krijg je als je denkt mooi en jong te blijven maar nee hoor ze zag er niet uit en helemaal niet ouwe heks

Die tijd van niet lelijk oud willen worden, is ze allang voorbij.

Simon je slaat de spijker op zijn kop 🤣🤣🤣

Alweer die heks ze hadden haar met een bezem door lucht moeten laten gaan