Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes spuwt gal over dochter Roxeanne


Rachel Hazes heeft er genoeg van en deelt een flinke sneer uit aan haar dochter Roxeanne en ex-boezemvriendin Marieke van Beek. In een gesprek met weekblad Party laat ze geen spaan heel van de mensen die haar ooit na stonden. “Wat Roxeanne deed was respectloos,” aldus een duidelijk geïrriteerde Rachel.

Liefst drie jaar is het geleden dat Rachel oog in oog stond met haar dochter. Een juridische zitting leek de plek om elkaar weer voor het eerst te treffen, maar Roxeanne vond het blijkbaar niet de moeite waard om op te komen dagen. “Dat vind ik heel bijzonder. Eigenlijk vind ik het ook een beetje respectloos. Niet alleen naar mij, maar ook naar de rechter,” klaagt Rachel.

De bitterheid zit diep, vooral omdat Roxeanne eerder wel de tijd vond om op televisie bij ‘Beste Zangers’ scherpe uitspraken te doen over haar ouders. “Ik had haar wel weer eens goed in de ogen willen aankijken. Want ik weet zeker dat Roxie weet hoe ik als moeder en als vrouw in het leven sta,” verdedigt Rachel zichzelf.

Maar Roxeanne is niet het enige doelwit van Rachel’s ongenoegen. Marieke van Beek, ooit haar vertrouweling, krijgt er ook flink van langs. “Ik heb voor haar nul sympathie meer,” zegt Rachel. “Ik heb het gevoel dat ze stikken in hun eigen leugens. En dat sterkt mij.”

De vete tussen Rachel en Marieke lijkt niet alleen persoonlijk maar ook financieel van aard. Marieke woont in een door Rachel gekochte woning in Vinkeveen, voor een huurbedrag dat Rachel nu te laag vindt. “Marieke zit gewoon in een huis van mij in Vinkeveen aan het water voor achthonderd euro per maand. Voor achthonderd euro kun je in Vinkeveen nog niet eens een schuur kopen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jemig stopt dat mens nu nooit eens een keer met alles en iedereen de schuld te geven van alles. Dit begint wel heel zielig te worden en riekt naar een nieuwe opname waar dan ook, want sporen doet ze echt niet meer. Die stikt nog eens in haar eigen haat.

Dan had die heks Hennie Vlaskamp / Rachel van Galen dat huis niet voor dat bedrag moeten verhuren.
Nu niet achteraf gaan lopen zeiken.😬
Wat is het toch een vreselijke inhalige golddigger.
Leeft al jaren op de zak van haar dode bijna ex-man & het geld van de kinderen.
Ga eens werken luiwammes!😜

Laten we nu eens rustig afwachten en kijken wie er uiteindelijk gelijk heeft. En eerlijk is eerlijk, als ik zo’n dochter zou hebben, had ik ze allang achter het behang geplakt.

Annemiek, zou ik zo’n moeder hebben had ik ze allang uit mijn leven verwijderd, ze kan nog niet eens in de schaduw van haar dochter staan.

Vreemd ( en eigenlijk zielig ) dat simpele zielen als Raymond en Simon hier meteen klaar staan met hun vooroordelen zonder enige kennis van zaken. Waar er twee kijven hebben er twee schuld luidt het spreekwoord. Hier zijn er 3 kijvende partijen en uiteindelijk zal de rechtbank wel beslissen wie er gelijk heeft en zal aldus de waarheid aan het licht komen. Annemiek heeft dus gelijk… eerst maar s afwachten

Robin, Simon en Raymond zijn verre van simpel. Ze bekijken het heel reëel precies zoals het is.

Simpele mensen zijn Rachel en haar fanclub.

Ben jij een paragnost die al weet wat de uitspraak van die rechtszaak zal zijn ? Het enige wat ik stel is dat die uitspraak eerst maar s afgewacht moet worden. Ik meet mij nu nog geen ( voor) oordeel aan zoals Simon en Raymond. Thats all

Nellie je hebt volkomen gelijk, de Roggel fanclub is weer aanwezig, maar heeft niet door dat ze het alleen maar beroerder voor dat mens maken. Ben heel blij dat het niet mijn moeder is, ik weet niet of ze dan nog veel te zeggen had. Die leeft al veel te lang van geld wat niet van haar is en dat weet ze donders goed.

SIMON, ben geen lid van de Rachel fanclub, maar weet wel dat er na het overlijden van André Sr er meer schulden waren dan bezittingen. Dus waar heb je het over?

Elise, was jij zijn accountant dan? Maak je woorden eens hard a. u. b. 🤔

In de nalatenschap van André Sr zaten bezittingen en schulden en per saldo bleek dat er meer schuld dan bezit was. Een van de eerste acties was dan ook om het huis te verkopen om hiermee een deel van de schuldeisers tevreden te stellen.

Ik weet wel dat ze zijn andere kinderen, Melvin en Natalie heeft afgekocht met een grijpstuiver.
En wat er over was heeft ze in al die jaren vertienvoudigd, door wat Rob Goossens vertelde dat ze met zijn lijk bleef zeulen.
Ik heb ook gehoord dat ze Dre junior al 2 miljoen gegeven heeft, daarom toen ook die ruzie, die ging niet alleen om Monique, maar om geld.
En Rox helemaal niets, daarom heeft ze die geld wolf aangeklaagd, en hoor je Dre niet.
Die twee hebben Rox besodemieterd, en geef haar groot gelijk dat ze met Rachel niets meer te maken wil hebben.
Maar we wachten maar even af hoe het gaat lopen, hopelijk is Rachel straks bankroet.

Chrisje ik hoop met je mee🤞Dre sr zou een vermogen van 7 miljoen hebben nagelaten maar… Elise zal het ons ongetwijfeld kunnen vertellen 😉

chrisje ik geloof je gelijk dat roxy benadeeld is geworden door die twee en dat dit inderdaad de reden is dat die dré zoals altijd laf zijn bek houd
er klopt iets niet en hopelijk gaan we erachter komen en of je gelijk hebt

Melvin en Natalie zijn toch zelf akkoord gegaan met het afkoopbedrag?! En inderdaad, na aflossing van haar schuld heeft zij met keihard werken iets opgebouwd waar tot op heden zowel André als Roxeanne volop van profiteren.

Zo is van het maar net Simon 👍

Je verwart de Roggel fanclub met weldenkende en beschaafde mensen die hun mening pas geven als de rechter uitspraak heeft gedaan. Maar bij jouw slag passen alleen vooringenomenheid , vooroordelen en stemmingmakerij en zwartmakerij . Misschien moet je voor Sinterklaas een 2e hersencel vragen ?