Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

John de Mol heeft dikke schijt: Peter Gillis blijft op TV


Het soapdrama bij Talpa heeft weer een nieuwe wending genomen, en nee, we hebben het niet over de inhoud van hun realityshows. John de Mol en co hebben het morele kompas zo vaak omgedraaid dat zelfs Jack Sparrow er duizelig van zou worden.

“Is Talpa z’n morele kompas kwijt of hadden ze die nooit?”, schreeuwt Angela de Jong in de AD Mediapodcast. “Het is alsof ze ons met hun beleid een dikke middelvinger geven!”

Je zou denken dat een tv-station zijn ethiek op orde heeft voordat het iemand als Peter Gillis, met zijn berg aan controverse, op het scherm slingert. Maar nee, hoor! “Van moreel besef is daar geen spoor te bekennen”, bijt Marcus den Blanken, Angela’s sidekick, van zich af.

Het zou een soort misplaatste adoratie van Peter Gillis zijn, meent Angela. “Het lijkt wel een surrealistisch sprookje. De echte Peter Gillis krijg je niet eens te zien, alleen de PR-versie.”

En laat het maar aan Talpa over om hun eigen imago te grabbelen te gooien. Marcus maakt zich zorgen over de schade die dit aan SBS kan toebrengen: “Zit je daar lekker je show te presenteren, moet je ineens de rotzooi van een ander opruimen!”

Zelfs SBS’ eigen Manuel Venderbos lijkt z’n lippen stijf op elkaar te houden als het gaat om het hele debacle. Angela snapt wel waarom: “Bijten in de hand die je voedt, doet niemand graag, toch?”

Het drama bij Talpa is duidelijk nog lang niet voorbij. “Het is een onbegrijpelijk en schaamteloos schouwspel”, zegt Angela. Maar wie zijn wij om te oordelen? Blijkbaar denkt Talpa dat ze hun eigen reputatie kunnen verkopen voor kijkcijfers. Als dat geen sprookje is, weten wij het ook niet meer!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

2 klootzakken

Diep treurig🤬

Lazer toch op stelletje hufters

Dat hij geen moraal heeft weten we al sinds het The Voice schandaal.

John de Mol, herinnerd zich vast het programma Help vakantieman, niet meer. Jaren geleden klaagde de mensen al op zijn parken. Een bezoek van de vakantieman om de problemen te bespreken lukte nooit. Geld is voor hem belangrijker dan de mensen een fijne vakantie te geven. Zijn auto’s, motoren en ga zo maar even door, zijn belangrijker dan zijn bezoekers, werknemers. Kijk eerst bij recensies bij het park voor je boekt. Het kan je een hoop ellende voorkomen. Betaal liever iets meer.

John de Mol is misdadig rijk.
Hij verbleekt echt niet van een paar criminaliteitjes
van Peter Gillis.
Trouwens; er wordt @ verdiend dus dan mag ’t.
Multi-miljardair De Mol heeft geen scrupules.
De kijkers van SBS6 zouden echter beter moeten weten.