Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Filmpje: Oudere man in elkaar geslagen door groepje jongens in McDonald’s in Amsterdam


In een McDonald’s restaurant in Amsterdam ontstaat er chaos wanneer een groep opgefokte jongens zich asociaal gedraagt. Terwijl gezinnen rustig van hun maaltijd willen genieten, schelden en gooien de jongens met eten, waardoor andere gasten zich ongemakkelijk voelen. Eén man besluit echter om niet langer toe te kijken en confronteert de jongeman over zijn storende gedrag.

De video, die viraal gaat op social media, toont een oudere man die moedig de jongen aanspreekt op zijn gedrag. In plaats van begrip krijgt hij echter een stortvloed van scheldwoorden als reactie. De jongen lijkt totaal niet aanspreekbaar en gaat door met zijn asociale vertoning.

Ondanks de beledigingen en bedreigingen blijft de man proberen om de situatie te de-escaleren. Hij probeert weg te lopen, maar wordt achtervolgd door de agressieve jongeman, die hem nogmaals uitscheldt en intimideert.

De oudere man, vastbesloten om voor orde te zorgen, keert uiteindelijk terug en pakt een stoel in een poging om de jongen tot bedaren te brengen. Echter, de spanning loopt alleen maar verder op en escaleert tot een schokkende confrontatie.

In de video is te zien hoe de jongen uithaalt en de oudere man met een paar rake tikken te lijf gaat. De situatie wordt steeds grimmiger, en niemand in het restaurant lijkt in te grijpen om de gewelddadige uitbarsting te stoppen.

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vuil vies tuig.
En niemand grijpt in om die man te helpen. Schijt laarzen.
Kapot slaan dat tuig.

Ze zijn bang om klappen te krijgen, daarom zullen ze waarschijnlijk niet ingrijpen. Heel triest, waar moet het naartoe met deze wereld?

Vol in beeld zetten die gasten.
Niet met een taakstraf weg laten komen.En ook die ouders aanpakken want die hebben een zeer grote steek laten vallen bij de opvoeding.En waar was de manager op dat moment hij hoort er voor te zorgen dat je je eigen voelt in zo’n zaak.

Ze zaten en stonden erbij en keken ernaar? Was er nu helemaal niemand om de oudere heer te helpen. Wat is dit toch in Nederland, wel foto’s maken van ongelukken maar zodra de nood aan de man is dan is er niemand thuis.

zegt ook genoeg over het personeel

horen zij die te zorgen dat je rustig en veilig met je (klein)kind kan eten

Dat knulletje moet gelijk een strafkamp in, o ja hebben we hier niet, de rechters zeggen hier foei, hij heeft een moeilijke jeugd.

ze moeten die jongens oppakken en naar een strafkamp voor opvoeding bijbrengen de ouders geven schijnbaar geen opvoeding aan hun kinderen of naar een steegje brengen en ze goed in elkaar slaan

Je hoort die jongen op het laatst zeggen, “dan moet hij mij niet uitschelden.” Volgens mij was hij de man in het begin van het fimpje aan het uitschelden/ zwaar beledigen. En ik snap ook niet dat het personeel daar het toeliet dat die gastjes daar de boel op stelten zetten.

Dit is dus een zaak waar ik nooit meer zou komen, want hebben heel veel steken laten vallen. Een zaak waar je jezelf niet veilig kan voelen, moeten de mensen heel snel overslaan.