Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland kan vaste lasten niet meer betalen wordt huis uitgezet


Het lijkt erop dat Maxime Meiland zich flink verkeken heeft op haar inkomstenbronnen en nu in financiële problemen verkeert. Haar kledinglijn bleek een fiasco en ook haar eigen boek verkocht dramatisch slecht, waardoor ze niet de miljoenen verdiende waarop ze had gehoopt. Nu is Maxime volledig afhankelijk van de serie ‘Chateau Meiland’ en de betaalde campagnes op haar Instagram-account om de eindjes aan elkaar te knopen.

Hoewel het bekend is dat de Meilandjes €50.000 per aflevering van John de Mol ontvangen, is het geld niet eerlijk verdeeld. Erica verdeeld het geld en zij en Martien krijgen het meest, terwijl Maxime ook een flink deel ontvangt. Montana, daarentegen, moet het doen met aanzienlijk minder. Het is dan ook de vraag of Maxime met haar deel van de inkomsten haar torenhoge hypotheek van €12.000 per maand kan blijven betalen.

Met 19 afleveringen in het laatste seizoen ontving Erica maar liefst €950.000 van John de Mol. Hoewel dit bedrag indrukwekkend lijkt zal de helft daarvan vast naar de belasting gaan. Dus dan blijft er 475.000 euro over om te verdelen over het viertal. Dat is natuurlijk heel veel geld, maar als Maxime daar 150.000 euro van krijgt dan kan ze daar net een jaar lang haar hypotheek van 12.000 euro van betalen en dan zit ze weer smachtend te wachten op het geld van het nieuwe seizoen. En met een mogelijke stop van ‘Chateau Meiland’ en het uitblijven van haar gewenste spin-off, dreigen de financiële problemen voor Maxime zich op te stapelen.

Is dit het einde van de droom voor Maxime? Zal ze in staat zijn om haar vaste lasten te betalen en haar hoofd boven water te houden? De tijd zal het leren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

eigen schuld je ben een verwaand mis baksel ga een baan zoeken maar ben je te lui voor dus ik hoop dat je alles moet verkopen dan kan de bank ieder geval zijn geld terug krijgen hoop ik

Hoogmoed komt voor de val en vallen het harts en diep

Zou wel een goede les zijn voor rupsje-nooit-genoeg.

dat zal allemaal wel meevallen, ze heeft ook nog een man
ze zal ook wel vinden dat hij voor haar moet zorgen vooral op financieel vlak

ze kan ook nog terug naar haar ouders want het is en blijft een onvolwassen kind dat niet zonder pappie en mammie kan
en dat zie ik ook nog wel gebeuren als leroy genoeg heeft van haar diva-gedrag