Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maxima en dochter Alexia hebben slaande ruzie


Koningin Máxima, bekend om haar vrolijke en open uitstraling in het openbaar, blijkt achter gesloten deuren een heel ander gezicht te tonen. Volgens royaltywatcher Jeroen Snel is Máxima temperamentvol en schiet ze regelmatig uit haar slof tegen haar personeel. Maar niet alleen haar personeel moet het ontgelden, ook haar dochters hebben het niet gemakkelijk.

Zo wilde prinses Amalia naar Spanje verhuizen om daar te gaan studeren en een vrijer leven te leiden, omdat ze zich hier bedreigd voelt. Geruchten deden de ronde dat Amalia vooral naar Spanje wilde voor haar geheime vriendje, die daar woont. Maar Máxima wilde hier niets van weten. Volgens haar moet Amalia in Nederland blijven, dichtbij het volk, vooral nu de monarchie onder druk staat. Daarnaast dringt Máxima er bij Amalia op aan om af te vallen en beter op haar eten te letten. Haar beide zusjes zijn slank en volgens Máxima moet Amalia dit ook kunnen bereiken.

Maar niet alleen Amalia heeft te maken met de ijzeren greep van Máxima, ook Alexia moet gehoorzamen aan haar moeder. Alexia heeft net haar school afgerond en heeft een tussenjaar genomen. Ze gaf aan te willen reizen en tot zichzelf te willen komen. Echter, volgens Spaanse media heeft Alexia de ambitie om een zangcarrière na te streven. Ze is erg muzikaal en kan goed zingen, maar Máxima steekt wederom een stokje voor de plannen van Alexia. Haar moeder staat haar alleen toe om zingen als hobby te beoefenen en verbiedt haar om ermee naar buiten te treden. Dit zorgt voor veel ruzie’s en spanningen binnen het gezin.

Het is ongetwijfeld een gezellige boel aan de eettafel bij dit koninklijke gezin. Achter de schijnwerpers van koninklijke verplichtingen blijkt er een wereld vol spanning, controle en beperkingen te schuilen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik heb Maxima vanaf het eerste moment niet vertrouwd, ze is iemand die altijd en eeuwig op de voorgrond moet zijn, ten koste van wie dan ook. Het is een eersteklas actrice en dat is haar, d’r hele leven al ingeprent. Ik denk dat ze in Alexia haar meerdere heeft gevonden.

Iedere ouder weet dat het opvoeden van kinderen – zeker in de puberteit – soms spanningen met zich meebrengt en daar maakt het Koninklijk gezin echt geen uitzondering op. Dus waar hebben we het hier over?

Kinderen opvoeden zonder strubbelingen lukt niemand of je nu Truus of Toos of Máxima heet.

De jeugd is nu eenmaal gesteld op vrijheid en die moeten we ze tot een bepaalde hoogte geven.

Die van ons kwamen ook met wilde plannen net zoals de kleinkinderen nu weer hebben.
Gewoon een stukje in meegaan tot bbq je BV denkt zo is het genoeg en vaak zien ze zelf ook in na een tijdje: ons mam of ons pap hebben toch gelijk.
Hoe hard de pannen ook van het dak vliegen tijdens woordenwisselingen, meestal vallen ze rustig weer terug.