Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis verdwijnt voor 4,5 jaar achter de tralies


Gisteren was de laatste uitzending van het tiende seizoen van de populaire serie Massa is Kassa. Het lijkt er ook op dat we Peter Gillis gisteren voor het laatst op de televisie hebben gezien. Peter zit namelijk in grote problemen met de tien aangiftes wegens mishandeling en bedreiging die zijn ex Nicol Kremers tegen hem gedaan heeft.

Maar Nicol is te gast geweest bij Dennis Schouten en Jan Roos en heeft daar laten weten dat ze Peter niet heeft aangeklaagd voor geld, maar dat ze wil dat hij gewoon gaat boeten voor zijn daden. Sterker nog Nicol wil helemaal geen rooie cent. Ze wil alleen dat Peter achter de tralies verdwijnt.

Volgens Nicol is 4,5 jaar cel voor wat Peter geflikt heeft een mooie straf. Ze hadden ook 4,5 jaar een relatie met elkaar dus het heeft ook een symbolische betekenis voor Nicol.

Of Peter daadwerkelijk 4,5 jaar achter de tralies verdwijnt is nog maar de vraag, maar verschillende advocaten hebben al hun mening gegeven over de zaak en er is een grote kans dat Peter toch even moet gaan zitten wegens de mishandeling van Nicol. En dat zou betekenen dat Peter schuldig is bevonden en dat John de Mol niet verder met hem en de serie Massa is Kassa kan gaan. Het wordt spannend voor Petertje de komende tijd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eindelijk die klojo

Is nog maar de vraag.
Het is voorlopig nog geen feit, alleen een wens van snolleke.

4.5 jaar voor de mishandeling van Nicole, en dan nog een paar jaar er bij voor fraude en nog meer criminele activiteiten.
Opsluiten die schoft.

IS HET ECHT WAAR DAT MASSA IS KASSA STOPt. IK HOOP DAT DIE PATSER EN OPLICHTER ECHT VOOR EEN PAAR JAAR ACHTER DE TRALIES MOET,HET IS GENOEG GEWEEST,EEN GEWONE MAN HAD ZIJN STRAF AL GEKREGEN,DE LAATSTE AFLEVERING WAS TE SMERIG VOOR WOORDEN,DAT GELEBBER WAAR IEDEREEN BIJ WAS,EN TEGEN IEDEREEN,WAT EEN LEKKER WIJF IS DAT, GA JE ZO MET JE VRIENDIN OM,MAAR ZIJ LACHT ER OM EN KNIKT MAAR JA,DAT ZEGT ALLES OVER HAAR HOE DOM ZE IS,WAT GELD 💰💰 ALLEMAAL KAN DOEN,DE RELATIE DUURT NIET LANG,ALS HIJ MOET ZITTEN,EN ZE KOMT DAN OOK NIET MEER OP TV, IS GOED DAN KAN ZE NAAR HAAR 5 KINDEREN TOE,WANT DIE ZIJN ALTIJD NR 1 ,EN DE ZOONS EN HEM DOCHTER, ZULLEN ER OOK BLIJ MEE ZIJN,GR PETER TOT NOOIT MEER GROTE LEUGENAAR 👺👺🤡💩🤐🤐 VOOR ALTIJD

Goed zo eindelijk achter de tralies hoop ook zijn zoon en hoop ook dat de belastingdienst beslag neemt op zijn geld vette plofkop

Cobie, ik geef je 100% gelijk.

Aso eerste klas.

Goedzo doe er nog maar 20 jaar bij