Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Koning Willem-Alexander bedrogen door Máxima


Er lijkt geen mooier koningspaar dan Willem-Alexander en Máxima. Het lijkt alsof ze rechtstreeks uit een sprookje zijn gestapt. Maar schijn bedriegt, want er is nu een opvallende onthulling die de waarheid achter hun huwelijk blootlegt…

In het spraakmakende boek ‘De Toekomst van Oranje: van Willem de Eerste tot Willem de Laatste’ onthult historicus Gerald Aalders iets opmerkelijks over koningin Máxima. Hij beschrijft een bepaalde tic die haar telkens weer verraadt…

“Máxima heeft een pose,” verklaart Aalders. “Telkens wanneer Willem-Alexander iets doet of zegt in het openbaar, zie je haar met diezelfde bewonderende blik naar hem kijken.” Maar dat is nog niet alles, want de historicus voegt een belangrijk detail toe…

Met name op video’s valt het op hoe ze dit steeds op exact dezelfde manier doet. “Naar mijn mening is dat dus gespeeld,” onthult Aalders in Story. En dan komt de pijnlijke waarheid naar boven…

“Ik heb de indruk dat Willem-Alexander altijd stapelgek op haar is geweest. Maar andersom? Als hij geen koning was geweest, als hij een gewone man was geweest… dan zou ze niet op hem zijn gevallen,” doorprikt Aalders het zogenaamde sprookjeshuwelijk van ons koningspaar.

De vraag blijft: Is het koninklijk huwelijk van Willem-Alexander en Máxima echt zo perfect als het lijkt? De onthulling van historicus Aalders werpt een nieuw licht op de situatie. Wat speelt er werkelijk achter de schermen van hun sprookjesachtige leven?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als hij geen kroonprins was geweest toen, had ze hem nog niet eens aangekeken, denken die twee nu echt dat we blind zijn. Ze speelt al toneel vanaf dag een dat we haar zagen. Je moet wel gestoord zijn om dat nooit te hebben gezien.

Je moet wel een grote vooroordelen zijn als je zo spreekt over
ons lieve Koningspaar, ze zullen heus wel eens wat hebben samen maar het is een mooi gezin dat brengen ze zelf in doen e woorden regelmatig naar buiten. Vertel eens hoe gaat het bij u thuis.?????

Wat nu baar buuten komt is geen nieuws voor mij. Vond haar altijd zeer geaffecteerd en altijd op de voorgrond willen. Ik zie haar ook niet als een koningin. Met het handje zwaaien is aangeleerd en , wat de kleding betreft Diana na doen. Wat hun huwelijk betreft moeten ze zelfs weten alleen ben ik blij dat ze haar door hebben.

Mens word jij niet gek van al dat gespeculeer en leugens,en mensen zo onderdoor te trekken,zonder echte bewijzen te hebben. Echt,en jij moet moeder worden,gerum kind….of scholen die met jou te maken krijgen….

Merlin.
En nu in begrijpbaar nederlands aub.

Merlin, kun je dit misschien in het Nederlands zeggen, hier snapt niemand iets van.

Weet wel zeker dat er bijna ook niets wordt gesnapt door het grootste deel van de mensen wat jij allemaal te zeggen hebt.
DOES LIEF hebben we hard nodig in deze wereld,

Maxima is een onbetrouwbare takken trol
Zij helemaal geen koningin maar een gelukzoeker die geld van de Nederlandse volk afhandig maakt

Volgens mij heb jij een hekel aan ons koningshuis of heb ik het verkeerd, met je scheldwoorden.

Met ieder echtpaar zijn er ups en downs.Het gaat ons niets aan.

Typisch dit tijdsbeeld. Nergens kan je diep inkijken. Dus hoe weet deze meneer dit allemaal. Voor het eerst dat ik zoiets lelijks lees over ons Koningspaar. Ze zullen wijs genoeg zijn hoge bomen vangen veel wind. Nog veel liefdevolle jaren erbij voor u beiden. Met alle ups en downs zien wij dat u oprecht van elkaar houd, God zegen.

Zé hebben zeker weten iets gemeen met elkaar. Ze zijn nml familie van elkaar en ook nog eens zo gek op kinderen, dat ze erop jagen