Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jutta Leerdam flipt hem en lijkt net zo gek als vriendje Jake Paul


In een spraakmakende aflevering van College Tour werd Jutta Leerdam, de bekendste schaatser van Nederland, onlangs aan de tand gevoeld door presentator Twan Huys. Hoewel het gesprek grotendeels ging over haar schaatscarrière, wist Huys ook in te haken op het privéleven van de topsporter. Maar niet zonder de nodige ophef.

Jutta sprak openhartig over haar ambitie om mannelijke schaatsers bij te houden. Ze deelde: “Ik wil richting het mannenniveau. Ik wil tijden rijden die mannen ook rijden, die meedoen aan grote wedstrijden. Ik wil niet winnen bij de mannen, dat kan fysiek ook niet. Maar ik wil wel het gat verkleinen.” Met vastberadenheid en volharding streeft ze ernaar om het verschil tussen mannen- en vrouwentijden zo klein mogelijk te maken.

Twan Huys kon echter niet weerstaan om ook te graven naar het verleden van Jutta’s kersverse vriend, Jake Paul, die in het verleden beschuldigd werd van wangedrag door verschillende vrouwen. Hij vroeg of Jutta daar ooit over gesproken had met Jake. Hierop reageerde de schaatsster resoluut: “Daar ga ik hier absoluut niet over praten. Het zijn roddels en er zijn geen rechtszaken geweest. Ik vind het moeilijk dat jullie me hierover vragen stellen.”

Achteraf was Jutta erg boos op Twan en eiste ze dat er bepaalde stukken uit het interview over Jake Paul uit werden geknipt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat moet wel als je met zo een gek omgaat, die knul spoort voor geen meter.