Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Grote zorgen om Ron Brandsteder: vermist zonder enig spoor


Ron Brandsteder, de 72-jarige radiopresentator van het programma ‘Ron wacht op de nacht’ op NPO Radio 5, was afgelopen vrijdagavond onverwacht afwezig tijdens zijn eigen show. Collega-presentatrice Angela Groothuizen nam de uitzending over en deed nogal vaag over de reden van Rons afwezigheid.

“Goedenavond allemaal, Angela Groothuizen hier, want Ron is er niet”, opende ze de uitzending. Maar wat is er dan met Ron aan de hand? Angela vertelde dat ze daar zelf ook niet helemaal zeker van was en deed nogal geheimzinnig over de afwezigheid van haar collega.

“We gaan er een beetje blind in, maar de muziek is gewoon weer heel erg mooi. We gaan ons best doen de komende twee uur, in de geest van Ron. Ik hoop dat u er klaar voor bent. Wij niet helemaal, maar we gaan ons best doen”, zei ze.

Toen een luisteraar vroeg of Ron op vakantie was, antwoordde Angela ontwijkend: “Ja, we denken van wel. We weten het eigenlijk niet. We zijn daar niet van op de hoogte gebracht, maar we zijn in elk geval lekker bezig.”

De vaagheid van Angela leidde tot bezorgde reacties van de luisteraars. Wat is er aan de hand met Ron? Waarom is hij er niet? Heeft hij zich ziek gemeld? Of is er iets anders aan de hand?

Angela probeerde de gemoederen te sussen en zei dat Ron gewoon vrij had. “Ron heeft gewoon vrij. Blijkbaar kon niemand anders en zijn wij van stal gehaald en wij vinden het heel leuk.”

Maar de geruchtenmolen draait op volle toeren. Waarom heeft Ron vrij genomen? Is hij overspannen? Of is er iets anders aan de hand? Omroep MAX, waar ‘Ron wacht op de nacht’ onder valt, heeft tot op heden geen verklaring gegeven voor de afwezigheid van Ron.

Fans van de radiopresentator maken zich echter zorgen en hopen dat Ron snel weer terug zal keren op de radio. We blijven het in de gaten houden en hopen snel meer duidelijkheid te krijgen over de afwezigheid van Ron.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Al eens geprobeerd om Rick of Yvonne te bellen ?

Als vaste luisteraar van zijn fijne radioproramma die hij al n aantal jaar vrijdagsavond van 22.00 tot 24.00uur altijd met ziel en zaligheid aam ons aanbiedt ,( wat hij gezien zijn respectabele leeftijd niet meer hoeft te doen , maar hij heeft er duidelijk plezier in),vraag ik ieder zijn of haar mening voor zich te houden, reken maar dat het voor hemzelf, wat er ook aan de hand mocht zijn, al vervelend genoeg is. ( misschien heeft hij teveel nightcapjes op, maar misschien ook niet he)

Ach die dronkenlap zal wel weer ergens met zijn zatte kop in een sloot terecht zijn gekomen.

Altijd die streken net als zijn zoons, die agressie/zuipen/vreemdgaan/erop los leven hebben ze tenminste niet van een vreemde.

Idd dus rijdt zijn auto nog weleens in de sloot 🤣🤣🤣🤣 en dan gauw naar huis gaan en pas volgende ochtend naar de politie zodat er ws geen alcohol meer in zijn bloed zat.
Benieuwd waar die gek uithangt.

Die zuipsnor zal wel weer ergens lallend in een cafe zijn gestrand🤣🤣🤣🤣

Is Ron zijn aard, verantwoordelijkheid kent hij niet. Altijd alles belazerd en uitgekreten wat van God los is. Als hij van Katja’s leeftijd was, waren zij gemaakt voor elkaar! 🕺🥂💃😂 Allebei dezelfde streken.

Wat ziet die man er vreselijk en breekbaar uit.🙀 Mijn vader van 72 lijkt zeker 15 jaar jonger dan hem.
Blijkbaar gaat het niet zo goed met zijn gezondheid. Hij heeft echt een ziekelijke ongezonde uitstraling. Of het komt door zijn uitbundige levensstijl van vroeger, meestal heeft dat op oude leeftijd alsnog zijn uitwerking..drank, sigaretten, losbandig nachtleven, vrouwen etc.