Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen woest: vriendin Kelly te close met zijn beste vriend?


Max Verstappen en Kelly Piquet zijn al zes jaar onafscheidelijk. Het Braziliaans model reist de hele wereld rond om haar vriend aan te moedigen bij Formule 1-races. Dit weekend was ze aanwezig in Miami, waar Max de eerste plek veroverde en een flink feestje vierde.

Maar hoe zit het eigenlijk tussen Kelly en Max? Volgens de 34-jarige schone hebben ze veel gemeen en zijn ze allebei levensgenieters. “Wat ik erg leuk vind is dat hij weet wat hij wil en dat hij niet bang is om dat te zeggen. Hij is zelfverzekerd en niet geïnteresseerd in materiële zaken. We hebben veel gemeen, we zijn levensgenieters. Ik realiseer me steeds vaker in hoeveel hij eigenlijk op mijn vader lijkt” aldus Kelly in de Vogue.

Tijdens het feestje in Miami werd Kelly gezien terwijl ze schurend tegen de Nederlandse DJ Martin Garrix en tevens beste vriend van Max stond, terwijl ze beide lachend een middelvinger naar de camera opstaken. Daniel Ricciardo, beroemd testrijder voor Red Bull Racing, was ook aanwezig en legde de beelden vast. Nu vinden de fans dat Kelly iets te close en handtastelijk is met de beste vriend van Max.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ex woonwagenbewoner heeft Max natuurlijk de opvliegendheid, bezitsdrang maar ook loyaliteit in zijn dna zitten. Dat zijn vriendin de Zuid-Amerikaanse flirterigheid in zich heeft en bij de Maximaclub van geldzoekers behoort, maakt een werkelijke, op karakter gerichte, liefdesrelatie bijna onmogelijk.