Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Is Beatrix woedend op de ‘gewaagde’ outfit van kleindochter Eloise?


Gisteravond verscheen Gravin Eloise in een gedurfde outfit op een exclusieve bierborrel in Amsterdam. De jonge gravin droeg een minirokje met een oversized blazer, een typische outfit voor de hedendaagse studenten. Maar wat vindt oma Beatrix van de outfit van haar kleindochter?

Volgens bronnen heeft prinses Beatrix zich nog niet uitgesproken over de outfit van haar kleindochter, maar Eloise heeft al eerder gezegd dat haar oma een moderne vrouw is. Zou Beatrix het nog steeds eens zijn met de outfit van Eloise?

Weekend deelt exclusieve foto’s van de outfit van Eloise terwijl ze door de Amsterdamse grachten wandelt op weg naar het feest. Met haar opvallende look trok ze de aandacht van veel voorbijgangers. Is dit een teken dat Eloise zich steeds meer onafhankelijk wil kleden van de koninklijke dresscode?

Wij zijn benieuwd wat Beatrix te zeggen heeft over de outfit van haar kleindochter. Zal ze net zo’n moderne oma zijn als Eloise beweert of zal ze niet blij zijn met haar kleindochter’s gedurfde look?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als Eloise zich daar goed in voelt, is het niet aan een oma om daar woedend over te worden. Hooguit kunnen ze onderling er over spreken, gaat ons niets aan.

👍👍👍👍👍👍