Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Koningin Máxima lijdt aan een bizarre ziekte


Het lijkt erop dat niet alleen de jeugd, maar ook de koninklijke familie last heeft van lichaamsdruk. Volgens geruchten lijdt koningin Máxima aan de koninginnenziekte, een obsessie met het behouden van een perfect slank figuur. Maar is er meer aan de hand?

Volgens royaltyjournalist Jo De Poorter is gewicht een gevoelig onderwerp voor de Nederlandse royals. “Zowel Máxima als Willem-Alexander zijn daar erg mee begaan.” Maar zij zijn niet de enige koninklijke familie die worstelen met hun gewicht. “De meeste royals lijden trouwens aan de zogeheten koninginnenziekte”, aldus De Poorter in de Knack.

De koninginnenziekte is een psychologische aandoening waarbij men geobsedeerd is door een perfect slank lichaam en daarvoor onrealistische en vaak ongezonde diëten en levensstijlen volgt. Volgens De Poorter lijdt niet alleen Máxima, maar ook andere royals, zoals Letizia van Spanje en Mathilde, aan deze aandoening.

Maar hoe ver gaat Máxima in haar obsessie met haar gewicht? Volgens De Poorter gaat ze heel ver. “Bij Maxima gaat dat zelfs zo ver dat ze altijd haar eigen Tupperwarebakje met gestoomde groenten mee heeft.”

Zou prinses Amalia binnenkort van haar moeder Maxima ook haar eigen tupperwarebakje met gestoomde groenten mee moeten nemen als ze ergens naar toe moet?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat onze koninklijke familie met rust!!!l, het zijn de liefste mensen
Ik houd echt vanze,sinds, koningin Juliana

Ja geld wolven rij dat is dat van de Nederlandse burgers afhandig maakt dat niet van haar is