Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Erica Meiland haalt keihard uit en heeft weer wat te zeiken


Erica Meiland heeft haar ongezouten mening gegeven over de Nederlandse inzendingen voor het Eurovisie Songfestival. De realityster heeft hard uitgehaald naar zangeres Sieneke die ooit naar het songfestival werd gestuurd en noemt haar zelfs de slechtste deelnemer ooit.

In een interview met weekblad Weekend zegt Erica dat Sieneke zich dood zou moeten schamen voor haar slechte optreden. ,,Tralalie, tralala, dat was toch vreselijk!”, aldus Erica. Ze hoopt dan ook dat de Nederlandse preselectie terugkomt, zodat het publiek zelf kan beslissen wie er naar het Songfestival gaat.

Ook Martien Meiland is het daar mee eens. Hij heeft geen zin om naar het Songfestival te kijken als de keuze van de Nederlandse inzending niet wordt voorgelegd aan het publiek. ,,AVROTROS moet gewoon een leuke avond organiseren, zodat wij Nederlanders lekker lui op de bank met toastjes, hapjes, pen en papier zelf kunnen aanschouwen wie wij gaan sturen. En dan mag iedereen weer stemmen, dat is toch leuk?”, aldus Martien.

Mia Nicolai en Dion Cooper zijn nu door AVROTROS gekozen als Nederlandse inzending en er is veel kritiek op hun zangkunsten. Erica en Martien laten weten deze mensen helemaal niet te kennen. Dan hebben ze de afgelopen week wel in een grot geleefd, want werkelijk overal werden de valse noten van dit duo uitvergroot.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Erika is een grote zeikerd en een geld wolf ze heeft op iedereen wat te zeiken ze zijn allemaal geschift

We worden zo langzamerhand doodmoe van de familie Meiland, snappen die niet dat het tijd wordt dat ze verdwijnen. Eleke week hetzelfde gezeik en gegil is nu echt vermoeiend.