Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Koninklijke onthulling: Willem-Alexander’s geheime hobby’s!


Dit wist je waarschijnlijk nog niet van onze koning, maar Willem-Alexander zet zijn kroon graag even af voor een avondje meezingen met René Froger! Het lijkt erop dat onze koning niet alleen van het Wilhelmus houdt, maar ook van de Nederlandse rockband Golden Earring én het repertoire van René Froger. En wat blijkt? De Frogers zijn goede vrienden van de koninklijke familie, dus misschien heeft dat ook iets te maken met zijn liefde voor de volkszanger.

Wist je ook dat onze koning een haan had tijdens zijn studententijd in Leiden? Dat zorgde nogal voor overlast in de buurt, vooral in de vroege ochtenduren. Het Algemeen Dagblad schreef er zelfs over. Het is niet het eerste huisdier waar je aan denkt bij Willem-Alexander, maar maak even kennis met zijn schattige hond Mambo van Oranje!

Willem-Alexander was trouwens niet alleen jarenlang prins en later koning, maar ook co-piloot bij KLM! Ja, je leest het goed. Onze koning vloog twee keer per maand als co-piloot mee op de ‘cityhoppervluchten’ van KLM. Hij kon de passagiers altijd welkom heten namens de captain en bemanning, dus zijn eigen naam hoefde hij niet te noemen vertelde hij aan de Telegraaf. En wie weet, misschien heb jij wel eens met hem in de cockpit gezeten tijdens een KLM-vlucht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties