Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes is heel boos en geeft toe dat hij gaat trouwen met Monique


André Hazes Jr. ligt onder vuur! Zijn comeback lijkt niet het succes te zijn waar hij op had gehoopt. Maar is dit wel terecht? Volgens Patty Brard wordt zijn single Deel Van Mij nauwelijks gestreamd, Yvonne Coldeweijer wijst op de slechte kaartverkoop van zijn Ahoy-concert en Luuk Ikink zegt: “Als je ziet hoe goed Suzan & Freek en Acda & De Munnink verkopen, dan valt dit wel tegen.”

Maar André laat zich niet uit het veld slaan! Tijdens een interview met Frank Dane op Radio 538, reageert hij op alle kritiek: “Jongens, we verkopen gewoon hartstikke netjes. Ik ben gewoon heel dankbaar met waar we nu staan daar.”

Critici denken dat André’s concert mede zo slecht verkoopt omdat hij heeft geroepen geen volksmuziek meer te willen zingen, omdat hij dat ‘oudelullenmuziek’ vindt. Maar wat gaat hij straks dan zingen in Ahoy? Hij heeft buiten zijn nieuwe single om immers nog helemaal geen repertoire dat niet onder volksmuziek valt.

André geeft toe dat hij toch weer volksmuziek gaat zingen: “Nieuw en oud. Alles gewoon. Natuurlijk zal ik altijd een blokje doen om mijn vader te eren. Dat is ook waar ik alles aan te danken heb. Alles komt gewoon voorbij.”

Maar dat is niet het enige waarover André sprak tijdens het interview. De nieuwe single van André, Deel van Mij, ligt namelijk onder vuur, omdat het een halve kopie is van een hit van Gavin DeGraw. Hoe zit het daar nu mee? “Volgens mij niks, toch? Ik heb nog steeds geen claim, geen rechtszaak. Dus dat is lekker.”

Maar de meest opvallende uitspraak van André ging over zijn relatie met Monique Westenberg. Klopt het dat ze gaan trouwen? “Ja goed hè, jongens”, zegt hij grappend.

André heeft Monique al eens ten huwelijk gevraagd. Moet dat nu overnieuw? “Ik ga echt niet weer zo’n ring halen. Hahaha. Dan moet ik eerst even werken. Ik weet niet of het dan verbroken is.”

Maar wie weet, het zou zomaar eens kunnen gebeuren. “Ik ga morgen op vakantie. Ik heb alweer een week gewerkt, dus ja. Hahahaha. Ik ga naar Vegas met Moon. De kleine ook mee, ja.”

Zal hij zijn comeback toch nog tot een succes maken?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als hij met Monique gaat trouwen, krijgt hij één zekerheid. Binnen de kortste keren weer in therapie

Als André wil trouwen moet hij dat natuurlijk zelf weten, maar het is te hopen voor hem dat hij t.z.t. weer een familie tegenkomt die hun best doet hem weer op het rechte pad te krijgen.

Laat hem boos zijn,er zijn zoveel mensen die boos op hem zijn.Liegen en bedriegen en teren op de roem van zijn vader .Nu meent hij dat hij de beste artiest in NL is
De grootste trut is Monique om op zijn zoveelste huwelijksaanzoek in te gaan.Wat een stel kinderen

2 naife mensen