Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wat?! Patty Brard en Nicol Kremers gaan samen foto’s maken en geld verdienen


Patty Brard is weer eens gespot met niemand minder dan Nicol Kremers. Je weet wel, die dame die tegenwoordig flink wat centjes verdient met haar foto’s. En dat is niet voor niets, want ze werd naar eigen zeggen met lege handen op straat gezet door haar ex Peter Gillis. De breuk tussen Nicol en de multimiljonair kwam niet als een verrassing, maar het nieuws dat Nicol niet meer te zien zal zijn in het SBS6-programma Massa is Kassa kwam wel als een shock.

Maar dat houdt Nicol niet tegen om flink wat geld te verdienen met haar foto’s. In haar eerste maand op het platform heeft ze al 200.000 euro verdiend! En nu is ze dus ook nog eens gespot met Patty Brard in een spa. Op de foto die Patty op haar Instagram plaatste, is te zien hoe Nicol bijna niets aan heeft en de rest van de groep gewoon gekleed is.

Wat is hier aan de hand? Is Patty soms overstag gegaan door de inkomsten van Nicol en gaan we een samenwerking zien? Of zit er wellicht een item bij Shownieuws over Nicolleke en haar werkzaamheden aan te komen? Patty laat voorlopig weinig los over de reden van de foto, maar één ding is zeker: deze twee dames weten hoe ze in de spotlight moeten staan.

Hieronder de foto samen met Patty en Nicol.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De twee hekzen bij elkaar of daar op zit te wachten ik over mijn nek schijten

ZE LATEN ECHT ZIEN DAT HET EIGENLIJK HEEL GOEDKOPE VROUWEN ZIJN.

Het zijn vrouwen die voor hun geld werken, respect.👍

Werken? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣