Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jutta Leerdam’s kleine bikini laat weinig aan de verbeelding over


Jutta Leerdam, de succesvolle Nederlandse schaatsster en Jake Paul, de Amerikaanse YouTuber en bokser, hebben kort geleden eindelijk toegegeven wat veel mensen al vermoedden: ze zijn een stelletje! Het koppel werd onlangs samen gespot in Miami en het was duidelijk dat de vonk tussen hen was overgeslagen.

Maar er is ophef ontstaan nadat Jutta op een foto op Instagram te zien is met de ex van Jake Paul. Terwijl de schaatster en influencer geniet van haar tijd op het eiland Puerto Rico, waar de gigantische villa van haar nieuwe vriend staat, zijn er meerdere foto’s van haar in bikini opgedoken.

Op een van deze foto’s lijkt de bikini van Jutta wellicht een paar maten te klein te zijn, waardoor haar voorgevel eruit ploft. Het is niet duidelijk of het per ongeluk is of dat het met opzet gebeurde. Bovendien werd de foto niet door Jutta zelf, maar door Abby Wetherington, een van de exen van Jake Paul, geplaatst. De twee vrouwen lijken het goed met elkaar te kunnen vinden en brengen veel tijd samen door op het eiland. Zou er meer kunnen zijn dan alleen vriendschap tussen de twee?

Hieronder de foto van Jutta

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze heeft haar Bikini Top omgedraaid is niet te klein of je wil de aandacht

Gewoon niet reageren
Bekende mensen willen zo de aandacht hebben
Zo is het met Hazes, nu zij
Wie volgt
Hoe minder men daar aandacht aan schenkt, des te sneller is het afgelopt