Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schaatskampioene Jutta Leerdam maakt internet gek met zeer ondeugende foto


Schaatskampioene Jutta Leerdam en Jake Paul hebben bevestigd wat velen al vermoedden: ze zijn een stelletje! De twee werden de afgelopen weken samen gezien in Miami en de vonk sloeg duidelijk over tussen de Nederlandse schaatster en de Amerikaanse YouTuber en bokser.

Maar nu is er ophef ontstaan over een pikante foto die Jutta op Instagram heeft geplaatst. Op de foto lijkt ze geen ondergoed te dragen en dat is niet onopgemerkt gebleven bij haar volgers. Sommigen vinden de foto prachtig en noemen Jutta “geweldig”, terwijl anderen zich afvragen of dit wel gepast is voor een topsporter.

Het is niet de eerste keer dat Jutta in opspraak komt vanwege haar Instagram-posts. Eerder plaatste ze al foto’s waarop ze schaars gekleed te zien was en daar was niet iedereen even blij mee. Of Jake Paul er problemen mee heeft, is niet bekend. Hij lijkt in ieder geval dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin en deelt trots foto’s van hen samen op social media.

Wat vind jij van de pikante foto hieronder van Jutta? Moet een topsporter zulke foto’s plaatsen op Instagram? Laat het ons weten in de reacties!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als iemand een relatie aangaat met Jake Paul, dan moet die persoon wel net zo gestoord zijn als die idioot. Daar gaat geen normaal mens mee om.

Hoezo ongepast? Bad guys, kunnen ook liefde voelen rn geven.

Mooie vrouw, waarom zou ze deze foto niet mogen plaatsen?

Jutta Leerdam, ook figuurlijk, niks om ’t lijf. Jammer.

Ze mag toch best laten zien hoe mooi ze is.

Er is toch niks mis met die foto, en dat ze een topsporter is heeft hier toch helemaal niks mee te maken.

Dat gaat de verkeerde kant op ..
Maar dat gaat de hele wereld zowat dus het is normaal .. Ze zal iig niks tekort komen en geef Paul eens ongelijk iemand zal het het moeten doen ..

Hele mooie meid, mogen nog veel meer foto’s van geplaatst worden.
Het liefst met nog veel minder kleding.

twee top sporters, die elkaar leren kennen, niks mis mee💕

Tuurlijk mag ze zulke foto’s posten. Ze mag zich zelfs met een griezel als Jake Paul inlaten. Moet ze allemaal zelf weten.

Maar hou nou eens op met haar mooi te noemen. Een mooi afgetraind lijf heeft ze, dat klopt, maar daar is het voor mij wel mee gezegd. Vooral haar uitstraling vind ik allesbehalve mooi.

Er zijn veel mooiere meisjes dan haar

Jutta is een (jonge) vrouw met een bovengemiddelde passie voor sport. En zich daarin tot het hoogste niveau heeft opgewerkt. Dat doel is gehaald. Het volgende doel doet ze met dezelfde passie.
😉 Een veelzijdig typ. Lekker knallen. Top.

Wie zegt dat ze geen ondergoed aan heeft? Ze kan ook een hoog uitgesneden string aan hebben. Of ze nou ondergoed draagt of niet, ze heeft een geweldig mooi lichaam. Ik ben er een beetje jaloers op. Ik wens haar en Jake Paul heel veel geluk samen. ❤️

Snap de positieve reacties hier niet zo op de relatie met die gek.Google hem even en zie wat ie al op zn kerfstok heeft en zeker mbt tot vrouwen.Dat meisje stort zich in t ongeluk en vrees ook dat het haar sport carriere zal gaan beinvloeden.

Wat mooi is mag gezien worden!
Bovendien is het niet zeker dat ze er niets onder aan heeft, wie weet heeft ze een hoog uitgesneden bodystocking of een mankini aan. En dan nog wat boeit het je ziet alleen wat meer been en er zijn vrouwen op Instagram die laten heel wat meer zien (kamelen teen) terwijl alles bedekt is maar daar hoor je niemand over!

Mooie foto van een mooie vrouw !!! Niks mis mee. Wie hier wel commentaar op heeft is gewoon jaloers !!!

Te veel aandacht voor deze vrouw

Inderdaad, als je de recensie leest over deze Jake Paul moet je je afvragen of het wel verstandig is om met deze man om te gaan en zal naar mijn idee wel een avontuurtje worden. Overigens zal jutta er veel mooier uit zien Zonder die belachelijke streepjes naast haar ogen

Tuurlijk mag ze dat. Je moet genieten van het leven en van jezelf. Zolang het maar vrijwillig is. Mooie vrouw.

Ik wil meer zien