Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René van der Gijp vanavond niet te zien in Vandaag Inside na ruzie


Afgelopen vrijdag was in de uitzending van Vandaag Inside duidelijk te zien dat de heren elkaar even helemaal zat zijn en dit keer niet op een sarcastische of grappige manier. Het was bloedserieus en de altijd rustige René van der Gijp die eigenlijk nooit wat serieus zegt en alleen maar grappen maakt was dit keer echt heel boos.

Het gesteggel van René aan tafel had te maken met Mark Rutte die een week geleden te gast was bij hun. Hij vindt dat Wilfred en Johan zich echt schandalig tegen hem hebben gedragen.

Nu liet Wilfred na de uitzending in de wandelgangen al weten of hij niet weet of Vandaag Inside volgende week nog op de buis te zien is. De ruzie lijkt achter de schermen door te zijn gegaan en toch wel uit de hand te zijn gelopen.

Een insider meldt ons dat René van der Gijp vanavond mogelijk niet aanwezig zal zijn bij de uitzending. Dat kan natuurlijk ook weer a la minute veranderen, maar voor nu lijkt het erop dat René er gewoon even geen zin in heeft om met de twee heren aan tafel te gaan zitten.

Waarschijnlijk wil hij eerst de lucht geklaard hebben, maar wie weet lukt het de heren nog voor Vandaag Inside vanavond om 21.30 uur op de buis te zien is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In iedere geval ga ik niet kijken of meneer René van der Gijp aanwezig is. 😉
Zo en zo kijk ik nooit naar hun gelul. 😎

Dom gezeur heeft toch niks in te brengen die Renee

Ik kijk er weinig naar. Maar hoe weet je dat het gelul is als he nooit kijkt

Hi Joep, ik lees het hier. 🙃

Hij, GIJP, mag van mij wel een paar weken wegblijven. Zet die advocaat er maar een poosje in als vervanger. Dan upgrade je de show ook nog een beetje.

Gelukkig nu die andere grappenmakers ook nog even oprotten

Rene van der Gijp is een grote konte kruiper, van Rutte. Hij kan het niet verkroppen wat Johan Derksen over deze malloot zegt. Daar draait het allemaal om. Ik vindt dat Johen Derksen alles goed gezegd heeft, tegen liegbeest Rutt.

die Genee moet ze weg sturen het is een vervelend persoon een grote bek en weet alles beter

Den mannen hebben constant ruzie om van alles en nog wat. Lijkt wel een kleuter klas

Was een vreselijke uitzending gisterenavond.Ordinair,ijzige sfeer het krampachtige doen van Genee om er een soort van sfeer in te brengen,
Stop hier mee met deze 3 misselijke kerels.vind half 8 steeds beter worden

maar je kijkt wel…moet je dan ook niet doen !!

Dat is toch contract-breuk als hij niet komt opdagen ? Zal dan wel een aardig centje kosten voor hem ! Ze kunnen niet zomaar wegblijven als hun daar zin in hebben lijkt mij.