Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Astrid Joosten ook slachtoffer van wangedrag in tv-wereld


Het gaat er heftig aan toe in tv-land, zo blijkt uit de laatste onthulling van niemand minder dan Astrid Joosten (65). De tv-diva heeft laten weten dat zij in het verleden als jonge presentatrice ook te maken heeft gehad met grensoverschrijdend gedrag vertelt ze in een interview met GlossyVROUW. “Dat ging van opmerkingen die onder de gordel waren tot mannelijke collega’s die aan mijn stoelpoten zaagden en zeg maar… eh… dat er seksueel aan de deur werd geklopt. Je wist ook precies wie de bonte honden waren, voor wie je moest oppassen. Blijkbaar vonden we dat toen normaal, dat hoorde bij het wereldje en dat zeiden mensen ook”, aldus Astrid.

Gelukkig heeft Astrid zich altijd goed kunnen verweren, maar ze begrijpt maar al te goed dat de nieuwe generatie in opstand komt tegen dit soort gedrag op de werkvloer. “Het is goed dat het allemaal naar buiten komt in deze tijd. Zelf heb ik er tegenwoordig geen last meer van, dat is een voordeel van ouder worden, ze vallen eerder die jonge meiden lastig”, voegt ze eraan toe.

Deze onthulling van Astrid Joosten komt slechts één dag nadat Aïcha Marghadi in talkshow BEAU al flink uithaalde naar Tom Egbers en Jack van Gelder vanwege hun wangedrag op de werkvloer.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jack van gelder viezerik nr 1 gladdekker