Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Volgers geschokt door het uiterlijk van Mark Gillis: Wat is er met hem gebeurd?


Peter Gillis liet weer van zich horen en kondigde kort geleden een nieuw seizoen van Massa is Kassa. Op Facebook heeft Peter een foto geplaatst waarop te zien is dat de hele familie wordt gefotografeerd.

Maar een aantal volgers valt een paar dingen op aan de foto. Zo valt het op dat er geen nieuwe vriendin te zien is naast Peter op de groepsfoto die hij heeft gedeeld. Wil Peter zijn vriendin toch geheim houden?

Maar dat is niet het enige dat opvalt op de foto. Terwijl Peter zelf er ontzettend afgevallen uitziet, is zijn zoon Mark juist aangekomen. Volgers maken zich zorgen over het welzijn van Mark en vragen zich af wat er met hem is gebeurd. Een volger vraagt zich af: “Heeft hij de kilo’s van zijn vader erbij gekregen?”

Het lijkt erop dat de stress van een traumatische gebeurtenis hierbij een rol kan spelen. Mark werd eerder overvallen bij zijn chalet en werd hierbij mishandeld en beroofd. Het lijkt erop dat deze gebeurtenis nog steeds een impact heeft op Mark en zijn gezondheid.

Hoewel er veel kritiek is op het uiterlijk van Mark, zijn er ook fans die het voor hem opnemen en oproepen om niet te oordelen over zijn gewicht. “Laat iedereen gewoon!”, aldus een van de reacties.

Hieronder de foto met Mark die wel heel veel is aangekomen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien moet Mark eens wat vaker over de parken lopen of fietsen ipv in zo’n golfkarretje rond (laten) rijden. Dat zal vast wel schelen in de kilo’s.