Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Fidan Ekiz in elkaar geslagen door taxichauffeurOp1  presentatrice Fidan Ekiz die elke vrijdag Op1 presenteert samen met Sven Kockelmann deelt een heel heftig verhaal. De 46-jairge presentatrice laat in haar column bij Vrouw weten dat ze in een gevecht is belandt met een taxichauffeur.

Fidan zegt er het volgende over:

“Ik had hem ’oplichter’ genoemd en zijn kenteken gefotografeerd. Woedend stapte hij uit, rende op me af. In plaats van te de-escaleren dook ik erin alsof mijn leven ervan afhing.”

 “We gingen he-le-maal los totdat iemand ons uit elkaar haalde. Overstuur en schor belde ik mijn zus: ‘Oh man, het was zó lelijk.’”

Fidan vindt zichzelf even erg als Glennis Grace.

“Soms verbaast het me dat ik nog niet aan de nationale schandpaal ben genageld à la Glennis Grace. Echt, ik heb het in me.”

Volgens Fidan is de reden het slechte weer.

 “Ik ben een veel leuker en gelukkiger mens wanneer de zon schijnt.”

“Ik ben dan moe, chagrijnig, geïrriteerd, overgevoelig, ongeduldig. Terwijl ik van nature al een flinterdun filter heb.”

Deel deze juice!
  1. Edwin

    Vraag is natuurlijk wat de reden was dat je hem oplichter noemde….
    Als dit geheel terecht is, vind ik dat je best voor jezelf op mag komen.

  2. Bas van de Camp

    Ze is niet mishandeld maar wilde ZELF de chauffeur mishandelen als ze zelf niet de-escaleerde maar er vol in ging. Als ze dan verliest draait ze de rol om. Maar dat zijn we gewend van alles wat hier niet thuishoort.

Geef een reactie