Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah van Soelen springt in sloot om hondje te redden


Hoewel Sarah van Soelen voornamelijk altijd bezig is met het verfraaien van haar uiterlijk en kleding kreeg ze dit keer de schrik van haar leven.

Op haar Instagram account laat ze namelijk weten dat tijdens het uitlaten van haar honden haar 4 maanden oude puppy in de sloot belandde. Sarah zoals ze zelf beweert twijfelde geen moment en sprong er achteraan om haar puppy te redden. En reken maar dat het water in de sloot nu ijskoud is met deze winterse temperaturen. Sarah heeft geen foto of filmpje van het tafereel dus we kunnen geen volledig doorweekte Sarah zien waar al haar make-up van is verdwenen. Dat zou natuurlijk de hel voor Sarah zijn.

Sarah vertelde dat toen ze in de sloot lag om haar hond te redden een man op een fiets stopte om haar te helpen. Blijkbaar had Sarah wel de tas afgedaan waar de telefoon in zat, want zodra ze thuiskwam plaatste ze het verhaal meteen op Instagram.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zeker eerst het hondje de sloot ingeduwd en toen een voor een filmpje hem eruit ‘gered”.🙄😾😅

Ja hoor, geloof je het zelf!?😆😆😆😆😆
Alles voor aandacht.😜😜😜😜😜

Wat een nepverhaal haha normaal zou je zeiknat uit die sloot komen je eerst om moeten kleden en zij natuurlijk zich opnieuw moeten make-uppen😂😂😂 & niet bij thuiskomst meteen je belevenis op Instagram kunnen zetten.
Als je zo om je hond geeft, zal je deze thuis eerst helemaal moeten wassen + afdrogen en geruststellen.
Nee hoor Sarah niet!😆 Hihihi.

😂😂 Fijn he Sarah zo’n dikke duim 😂😂

Pino je kan voor die droeftoeter op blijven komen maar zal weinig helpen iedereen haat haar en terecht natuurlijk !!! Om ff over die kampersmentaliteit terug te komen hoor toch liever dat dan de leugens van van snollen…

Glenda👌😍

Glenda, logisch dat jij met je mogelijke kampersmentaliteit het liefst de taal van je moeder hoort en spreekt. En zullen we de vraag of Sarah liegt maar in het midden laten? Zowel jij als ik, alsmede ieder ander, weten hier het fijne niet van .

Om te gieren zo’n fantastie die meid!🤣

Vrij normaal toch dat je je hond als hij zichzelf niet kan redden uit het water trekt ??Dus wat is de nieuwswaarde in deze ?

Ik heb ook ooit mijn hond moeten redden van de verdrinkingsdood, hij wilde de tak niet loslaten en hing daarmee klem in het riet. Ik ben toen ook het water in gegaan. Alleen ik heb nog niet eens het plaatselijke suffertje ermee gehaald. Wel vreemde blikken van mensen die mij tot mijn bh nat uit het water zagen komen. En ik heb het trouwens ook niet op sociale media geplaatst, ik vond het belangrijker om de hond en mezelf te douchen en de hond vertroetelen.

Ja precies Yvon, zo hoort het, als je hart voor je hond hebt!💕🐶

Van Snollen was je zo bezopen en high dat je zelf in de sloot bent gevallen??
En je doggy de schuld geven.
😜👊🐶

Wat ben je toch ongelooflijk ziekelijk als je op zo’n toch wel leuk verhaaltje dergelijk commentaar levert. Is dit de kampermentaliteit en heeft dit iets te maken met aandachttrekkerij?
Zelf vind ik verhalen over schijterij en kotserij zoals ene Monique doet meer een vorm van ongezonde , smerige, aandachttrekkerij.

Man man man … wil ze nou interessant doen?!?!? 😛

Whahaaaha grapjes die Sarah !!!🤣🤣

Zo van..wat zal ik eens verzinnen in deze komkommertijd. Lol !

Wat een heldin!!😂😂😂😂

Ahhh gossieee ’t meisje wil zich van haar goeie kant laten zien🙄🤣😆😆😆😆😆😆😜😜

Trutje Sarah ga toch de anonimiteit in joh!
Alsof mensen nog in je geïnteresseerd zijn.🙄
Je kan alleen maar nonsens uiten.
Ga wat nuttigs doen dan zo’n nutteloos doelloos leventje leiden.
Een job zoeken zou je goed doen!🥴😂😉

Elaine, je hebt het over nonsens uiten?! Nou, dan kunnen we het in het vervolg beter over de hoogstaande teksten van jouw lieverdje en haar (al dan niet ex) hebben. Na de gele slip bij judo krijg je er namelijk nog 5 (bij de witte band) .En als je even de moeite had genomen, kon je weten dat Sarah van Soelen een normale baan heeft en haar eigen geld verdient, terwijl jouw idooltje moe wordt van haar hand ophouden

🤣🤣🤣🤣 Temeijer Sarah een job 🤣🤣🤣🤣

Kijk beste lezers en lezeressen, zoals deze Peggy reageert is duidelijk het bewijs op welk niveau een aantal van de sympathisanten van die Monique zich bewegen en zich er niet voor schamen dit kenbaar te maken, Ja, het zoekt elkaar lekker op.
Voor mij is dit werkelijk de onderkant.

Ibrahim jij en je paar mede-Sarah fans noemen Monique hier x op x temeijer.
Best hypocriet hè, jouw reactie over over jouw favo idool ..
😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ach lieve Olga (je hoeveelste schuilnaam is dit), wil jij mij dan eens vertellen waar en wanneer ik jouw schatje temeier (let op de spelling!) heb genoemd? Nu flink zijn en met bewijzen komen hè!

Helemaal mee eens Peggy!👏
@Ibrahim: Je lieve scheldende bff Nel doet niks anders dan Sarah’s concurrentie als temeijer/sn*l neer te zetten.
Als jij en jou tokkie fanclubje nu eens een spiegel terugkrijgen, dan ineens de braafheid en netheid zelve zijn. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Isabel, alle berichtjes zijn van een datum voorzien. Dus wat let jou om die even aan mij door te geven?. Trouwens, een temeijer bestaat volgens mij niet, wel een temeier.

Peggy, vorige week verscheen er een rapport waarin Nederlanders in 7 sociale categorieën werden ingedeeld. Wat mij betreft zijn ze de 8e categorie vergeten en dat is de klasse waarin jij en je smerige trawanten thuis horen.

🤮🤮🤮🤮🤮🤮 desperado alles voor aandacht 😛😛😛😛😛😛
In de hoop dat André haar korte fling terugkeert.
Dom nietszeggend botox trolletje.

Gek wijffie zout op ajb….!!!👊😜
Je bent puur en alleen schermvervuiling.

Nou leuke Harold, jouw commentaar levert tenminste een positieve en beschaafde bijdrage. (Je hoort toch niet dat ik nu gier van de lach, hè?)

Poppenkast en nepperij..laat je toch eens opnemen voor je psychisch stoornis.🤣🤮🤮🤮🤮🤪 Raar gedrocht!