Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schandaal: Máxima blijkt het nog steeds te doen met haar ex


In een recente onthulling blijkt dat koningin Máxima een geheime relatie heeft met haar ex-vriend, de Argentijnse architect Pablo Jendretzki. Het is nog niet bekend of Willem-Alexander hiervan op de hoogte is.

Het begon allemaal in de zomer van 1995, toen de 24-jarige Máxima naar New York verhuisde om carrière te maken in de financiële wereld. Daar ontmoette ze de charmante Pablo, die haar voorstelde aan de lokale jetset. Pablo was altijd aanwezig op de belangrijkste sociale evenementen en Máxima viel als een blok voor hem.

De relatie tussen Máxima en Pablo was hevig en passioneel. Ze waren regelmatig samen te zien op sociale evenementen en Pablo was dol op haar spraakzame karakter en aanwezigheid. Maar na een jaar ging de romance uit, omdat ze beiden iemand anders vonden.

Ondanks hun breuk bleven Máxima en Pablo vrienden en onderhielden ze contact. Volgens auteur Rodolfo Vera Calderón voelde Pablo zich zelfs beledigd toen hij geen uitnodiging ontving voor het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima.

Maar wat nu echt verbijsterend is, is dat Máxima volgens  weekblad Story nog steeds contact heeft met haar ex-vriend. Naar verluidt heeft ze een geheim Instagram-account, waar ook Pablo tussen haar volgers staat. Sterker nog, schoonzus Mabel van Oranje volgt haar ook op dat account. Het lijkt erop of Willem-Alexander van niks weet.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alles beter dan lelijke Alex met zijn gele tanden en vieze baardje.😛

@Yara, makkelijk om via internet iemand zwart te maken. Allereerst heeft de koning een natuurlijk gebit. Wat de baard betreft, dat kan ik van ver af niet zien of die vies is. Het lijkt mij echter sterk.

Het lijkt me leuk om deze site een keer een nieuwtje te lezen over n bnn die “achter de schermen” een sympathiek persoon blijk te zijn.

Ik geloof er niets van..
Maar ja, wie ben ik?

Lekker toch Maxima!😋
Jouw temperament is zo losjes geniet ervan.
Die dooiie Alex is ook zo’n houten Klaas.
Iets levendigers tussendoor is zo gek nog niet!
Enjoy it!💕💃🎉🥂🍾🍷🕺

Daar zou ik niet voor kiezen!!!