Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bridget Maasland doet schokkende bekentenis: ‘Ik wilde niet meer leven’


Bridget Maasland zorgt voor een verrassing bij haar RTL Boulevard collega’s met haar openhartige onthulling in een programma van de publieke omroep. “Ik schrik er ook van. Ik wist het helemaal niet,” zegt Frank Dane.

Presentator Kefah Allush heeft bij de publieke omroep een programma genaamd De Kist waarin hij BN’ers opzoekt en hele dipe intense gesprekken voert over de dood. Bridget Maasland is vanavond aan de beurt en ze doet een persoonlijke onthulling over haar worstelingen in het verleden. “Ik weet dat donker heel donker kan zijn. Zwaarmoedig, donker, heel donker werd het dan. Niet meer willen. Wat niet meer? Ja, leven… Zo concreet, ja.”

Bridget deelt hoe ze zichzelf uit die donkere periode heeft weten te halen. “Nou, snel dingen verzinnen die ik moest doen. Dat ik daaruit ging, weg daarvan. En op een gegeven moment werd dat makkelijker, toen kreeg ik een kind. En als je iets hebt om voor te leven, dan is dat niet zo moeilijk. Blijkbaar vind ik mezelf niet genoeg om voor te leven, dus ik was heel blij dat ik zo’n klein hummeltje in mijn leven had.”

Frank Dane en zijn collega’s zijn geschokt door Bridget’s openbaring. “Ik schrik er ook van. Ik wist het helemaal niet,” aldus Frank. “Maar wat gek, maar zo zie je ook maar. Je ziet altijd Bridget hier staan als die vrouw die alles onder controle heeft. Maar het is zo’n lieve dame met een klein hartje. Ik schrik hier wel van.”

Hieronder kun je het fragment bekijken van Bridget die in tranen uitbarst.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Altijd zo’n grote muil en lacherig doen & is eigenlijk een labiel wrak.
Zo fake kunnen mensen doen.
Dat arrogante gedrag is dus haar masker.
Snap niet dat ze zichzelf zo te kakken zet op tv. Zoiets kan je beter privé houden.

Zo labiel & altijd maar stoer doen met haar geschreeuw. Alles voor aandacht.🤮
Heel vervelend voor je zoon, dat ma dit in openbaar verteld. Kind wordt er ook overal op aangesproken en schrikt zich kapot van moeders uitlatingen.

Hou dat soort gezeur toch binnenskamers mens! Iedereen heeft zijn problemen en moeilijke periodes.
Liever op een luxe boot op een tropisch eiland in ern dip zijn, dan in armoe zoals de meeste mensen. Wees dankbaar voor je eventje. Klaag niet zo.

Ongelooflijk aan een kind beginnen terwijl je het leven niet meer zag zitten. Lekker basis zeg..!

Maxime Meiland heeft dat toch ook gedaan. Een kind is schijnbaar het wondermiddel om weer van het leven te kunnen genieten, ipv aan zichzelf werken. Trieste vrouwen.

Zeikwijf, wel iemands kerel afpakken en een gezin kapot maken.
Toen was je empathie ver te zoeken!!!!😡
Ook tijdens het ziekbed van je zoons stiefmoeder, nul meeleven of interesse. Alles heb je jarenlang gedaan om die vrouw het leven zuur te maken, omdat zij nu jouw ex had. Puur egoïsme en narcisme!
Hou toch op met je zielige praatjes en ga naar de GGZ voor therapie.

Kots op jou bridget!
🤮

Aanstellerij, bah!