Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland zit heel diep in de problemen, wordt huis uitgezet


Maxime Meiland woont sinds kort met haar gezin in een villa met zwembad die ze voor 2,3 miljoen euro heeft gekocht.

De villa is 327 vierkante meter en heeft negen kamers, waaronder zes slaapkamers en vier badkamers. Inmiddels heeft Maxime de villa gekocht. Maar volgens weekblad Weekend waren de maandlasten zo hoog dat Maxime zich in de problemen heeft gewerkt.

De Weekend zei er het volgende over:

“Met de gestegen hypotheekrente wordt het immers een dure grap. Zet ze de rente tien jaar vast, dan komt ze uit op bruto woonlasten van maar liefst 12.000 euro per maand, wat netto nog altijd 9.900 euro is, een kleine 120.000 euro per jaar.”

“Ze verdient naar schatting tussen de 150.000 en 200.000 euro per jaar. Ze gaat er kennelijk van uit dat dit nog wel even zo blijft.”

 “Als er een kink in de kabel komt en ze kan de maandlasten niet meer betalen, denkt ze daarover misschien: dan verkoop ik het huis weer. Maar als de prijzen ineens flink dalen, zou haar villa wel eens ‘onder water’ komen te staan.”

In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland doet Maxime zelf e onthulling dat ze inderdaad in financiële problemen zit door de aankoop van de dure villa. Ze zegt er het volgende over.

“We moeten ons leven omgooien, het is zo duur. Door een aantal dingen moet gewoon een streep. Zo moet de auto eruit, geen schoonmaaksters meer én Claire gaat niet meer naar de buitenschoolse opvang.”

Dus het is de vraag als Maxime haar inkomen daalt of ze het dan nog wel red met verder bezuinigen. Want alleen de hypotheek is al 12.000 euro per maand.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat krijg je als je jezelf verbeeld dat je iets bent, in plaats van een irritant reality sterretje.

Wat een drama dat je afstand moet doen van je huishoudelijke hulp.Je krijgt er niks van als je zelf de boel moet cleanen.Kind van de bso ,wat een drama.De auto eruit och ,och een kleiner goedkoper auto’tje misschien.Maxime maak niet overal zo’n drama van.Welkom in het gewone leven waar de gewone mens gewoon op zn centjes moet letten.

Maxime het komt allemaal goed gewoon doorgaan!!

terug in de Keulse pot gebeurt iedereen in t leven, wat je niet ombrengt maakt je sterk.

Leroy verdient ook wat centjes, die reden dus het wel.

Wat een drama queen pppfff
En nu ook nog een boek 😂😂😂😂

Ga wat nuttigs doen, dombo

Zo roekeloos dat maffe wijf precies zoals haar ouders.
Zelfs 3 huizen lopen in nog geen 2 jaar!!
Totaal gestoord!

eigen schuld dikke bulkt verwaande trut ben je

Ze was met je vader puur voor het geld Rox, dat is nu wel overduidelijk en dat is ook de enige reden waarom ze kinderen heeft genomen jullie waren haar Gouden eiren en ze gaat over lijken , nu ze ook de eigendoms rechten van je vader helemaal uit heeft gemolken en ze gaat maar door tot de laatste druppel, ze kent geen schaamte.
Ik hoop dat ze je vader zo snel mogelijk in vrede laat rusten en dat jij het geld krijgt omdat jij er recht op hebt en dit is ook wat je vader had gewild. En zorg dat die asociale uitgedroogde Tokki geen cent over houd ! You go girl !!👌😉

Ach arm kind. Moet je maar niet zo hebberig willen zijn, en tevreden zijn met wat je hebt. Ik geloof echt niet dat Chateau Meiland nog 10 jaar op tv zal zijn, en als dat stopt. Haar “BN’ER”schap ook als een nachtkaars uit zal gaan.