Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hélène Hendriks blijkt stiekem met deze man te gaan


We kennen Hélène Hendriks natuurlijk allemaal als verslagever en presentatrice van het voetbal. Maar ze presenteert ook de talkshow HLF8 en Hélène schuift ook regelmatig aan bij de heren van Vandaag Inside.

Maar wat we eigenlijk niet weten is of Hélène bezet is. Ze doet namelijk altijd super vaag en laat er niks over los. Ook niet als de heren van Vandaag Inside op een plagende manier hier naar vragen. Dus het was nogal onduidelijk. Tot nu, want Hélène heeft in een interview met de tijdschrift Libelle eindelijk toegegeven hoe het zit.

Hélène zegt het volgende in de Libelle als er gevraagd wordt of ze bezet is:

“Dat is niet omdat ik daar zo nodig heel geheimzinnig over wil doen. Maar ik ben met iemand die er helemaal niet op zit te wachten in de publiciteit te komen. Dus ik wil er niet veel meer over zeggen dan dat ik gelukkig met hem ben.”

“Soms heb ik wel het gevoel dat ik tekortschiet in sociaal opzicht. Maar ik weet ook dat mijn vrienden, familie en partner begrip hebben voor mijn keuzes”

Dus een droom spat uit elkaar voor veel mannen nu, maar Hélène is dus bezet. Maar niet getreurd, want Hélène is een drieling en ze heeft dus nog twee zussen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een beetje véél jaloers Stephanie dat je zó lelijk over Helene spreek, misschien omdat ze er véél leuker uitziet als jij???

Ze houd zich nogal bezig met de de haarlak en oorbellen van Helene.
Je kan veel zeggen over helene, maar gekleed als hoer ??
Haar uitstraling is top en helene houd zich gewoon staande bij VI ..

Jaloezie is een ziekte