Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Amalia neemt heel dramatisch besluit


Een paar dagen geleden liet prinses Amalia nog weten dat ze het heel erg zwaar heeft doordat ze geen normale student meer kan zijn door de bedreigingen. Ook lijkt het erop dat alle negatieve berichtgeving omtrent haar overgewicht haar te veel te worden.

De Duitse media melden dat ze zeker weten dat Amalia een heel drastisch besluit gaat nemen, omdat haar leven nu zo beperkt is. Maar voordat we het daar over hebben beweert de Duitse media ook nog steeds dat Amalia samen is met haar vriendje Isebrand die afkomstig is uit Münster, waar zijn familie woont en eigenaar is van een groot bedrijf in sanitair.

Sterker nog de Duitse media beweerde eerder dat Amalia stiekem verloofd zou zijn met haar vriendje. Maar in Nederland gaan juist de geruchten dat Amalia en Isebrand helemaal niet meer bij elkaar zijn.

Maar goed volgens de Duitse media gaat Amalia dus binnenkort een drastisch besluit nemen, omdat ze een normal leven wil leiden. Ze zou namelijk afstand gaan doen van de troon, omdat ze het niet aankan en ook niet wil. Of het klopt is afwachten, maar de kans lijkt ons klein. Maar de Duitse media is er heel stellig in.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waar bemoeien die Duitsers zich mee ??

Tuurlijk bemoeien ze zich ermee. Amalia is toch 90% Duits en 10% Argentijns?
Die Duitsers zijn niet gek hoor.

De Duitsers weten het altijd beter

Leven en laten leven

moeten ze toch zelf weten. Heel de oranjes zijn half Duits

Triest voor woorden dat ze dit besluit neemt ik hoop dat ze door zet voor de kroon wij als Nederlanders moesten ons kapot schamen wat er allemaal gebeurd hier
Jvz

Ik zou het heel jammer vinden als Amalia niet gaat regeren als het zover is. Maar door de media is zij gewoon kapot gemaakt. Daar komen de bedreigingen nog eens bij. Werkelijke een ieder zou hiervan doordraaien. Schandalig dat men dit iemand kan aandoen.

Ik zou haar groot gelijk geven als ze afstand zou doen .Maar goed het is nog maar een gerucht he

Nee ze moet gewoon doen wat haar door haar geboorte toekomt…. en dat gaat zij gewoon goed doen. Alle vertrouwen in haar…

Geniet van ’t vrije leventje Amalia!
Je hebt een heerlijk ontspannen jeugd Tot je 35e. Elk mens zou dat willen, lang leve de lol je jonge jaren en niet hoeven werken.
Als je straks als 35+ start met werken, is het nog relax met alle snoepreisjes & leuke uitjes! Veel plezier alle jaren wanneer je nog niks hoeft. Ga lekker wonen waar je wil!

Lieve Amalia, al die verschillende meningen van mensen over jou, schud met je rug lieverd want dat zijn domme mensen. Je bent mooi, intelligent en je hebt n fijn gezin om je heen en de rest kan het bos in 💋

Het zijn niet allemaal snoepreisjes

Geloof niet dat het waar is, maar hef gewoon dat hele gedoe op, hebben die meiden ook nergens last meer van en wij niet van hun.

Ik hoop dat ze een time out neemt en bij wijze van spreken ergens op een onbewoond eiland gaat zitten om eens bij te komen van de afgelopen jaren.
Ondanks alles staat ze er wel en doet ze echt haar best.
Ik hoop dat de media en bevolking nu eens positief over haar gaan schrijven…
Draai het eens om, negatievelingen, stel dat er zo over jou kind wordt geoordeeld?

Amalia, respect en je bent prachtig, je doet het allemaal toch maar!

Als ik haar was zou ik veilig op de ABC-eilanden gaan wonen zolang ze nog nauwelijks hoeft te werken. Zolang haar ouders gezond zijn, hoeft zij nog niks qua werken en verplichtingen.
Dus geniet lekker tot circa je 30-34e jaar van je vrije leven!🥂🍾🦎💕💃

Jammer dat ze haar uiterlijk en figuur niet mee heeft als toekomstige koningin. Al zou ze daar wel wat moeite voor kunnen doen.
Veel sporten en gezond eten. Je niet zo volvreten.

Je volvreten? Sommige mensen hebben van nature zo’n bouw…Merel..En schoonheid zit nu eenmaal van binnen..Ga je schamen…met je grof taalgebruik ook nog eens..
Amalia is een mooie sterke vrouw, die het heel goed zou doen als koningin, maar ze moet voor nu ook kunnen genieten en op reacties zoals jij zit ze echt niet te wachten .

Hoop niet dat je ooit zelf kinderen krijgt die van nature wat stevig zijn..Dan wil ik je nog wel eens weer horen..

Lieve Amalia,
Wat zal jij het moeilijk hebben zeg.
Dit gun ik je niet.
Je bent een prachtige mooie vrouw .
Ik heb bewondering voor je hoe je het allemaal doet.Het is verschrikkelijk hoe je door een bepaalde groep mensen wordt neergezet.Maar ik weet dat er ook veel mensen zijn die jou heel mooi en intelligent vinden.
Sterkte lieverd! Het liefst zou ik een arm om je heen slaan en je persoonlijk willen complimenteren..Blijf in jezelf geloven!
Ik denk veel aan je

Nou zeg, schaam je een eind weg…bah, naar mens! 😡

Geniet van je leven princes Amalia . Je moet doen wat je zelf wilt . Groetjes uit Drenthe.