Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

“Angstcultuur op vakantieparken Peter Gillis: dakloos als je hem tegenspreekt”


In weekblad Story is een bewoner van één van de vakantieparken van Peter Gillis uit de school geklapt. Volgens deze bewoner is er sprake van een ware angstcultuur en zwaait Peter Gillis met de scepter en schuwt hij intimidatie niet.

Hans zoals deze bewoner heet laat het volgende aan de Story weten.

,,Ik durf het bijna niet te zeggen, maar je schaamt je bijna dat je op een park van Peter Gillis staat”

Hans laat ook weten dat Peter de energieprijzen met terugwerkende kracht verhoogde.

,,Wat me daar ook gigantisch aan stoorde, is dat hij de prijs over een heel jaar met terugwerkende kracht verhoogde. Terwijl de energieprijzen in het eerste half jaar helemaal niet hoog waren”

Hans kan niet kijken naar de serie Massa is Kassa waar Peter een toneelstukje opvoert.

 ,,Daar word ik kotsmisselijk van. Als ik dan zie hoeveel geld hij over de balk smijt en tegelijkertijd de mensen op zijn vakantieparken aan het uitknijpen is, dan doet dat veel pijn. Wij moeten elke keer meer betalen en krijgen daar niets extra’s voor.”

Volgens Hans wordt er niets meer in de parken georganiseerd en is zelfs het zwembad afgebroken.

,,Daar werd altijd goed gebruik van gemaakt, maar dat is afgebroken. Toen we de plek kochten, werden er flinke beloftes gedaan. Dit zou het mooiste park uit de omgeving worden. Er is nooit een zichtbare investering gedaan.”

Hans heeft helaas geen keus om te vertrekken, omdat hij het niet breed heeft.

,,Uit pure noodzaak. We betalen 3.000 euro per jaar aan pachtkosten. Je mag het permanent bewonen, als je maar drie weken per jaar elders woont. De mensen die hier 49 weken per jaar wonen doen dat niet uit luxe.”

Volgens Hans is er een ware angstcultuur op de parken voor Peter Gillis.

,,Er zijn veel mensen bang voor Gillis. Als Gillis zegt: ‘We stoppen ermee, je mag hier niet meer pachten’, dan moet je ook zelf de kosten voor het opruimen van je huisje betalen. Sommige mensen kunnen dat niet opbrengen en zullen dan dakloos zijn.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gilles blijf een oplichter en de mensen trappen er gewoon in ze moet de instantie in schakelen over zijn praktijken hij blijft doorgaan met zijn praktijken

Hij moet niet meer op tv
Want je kan geen sop over een waarschijnlijke krimineel. Gaan uit zende

Echt niet oke,ze kunnen alles zomaar zeggen en dat is dan meteen waarheid? Ik ken meerdere mensen die daar permanemt wonen of staan,en die hebben nog geen greintje schrik voor peter,er valt gewoon te praten met hem,en ja toen alles duurder werd ging hij ook omhoog,maar kom op heel nl is omhoog gegaan met wat alles kost,wel makkelijk om daar 1 iemand op aan te kijken… kijk nu eens naar centerparcs!!! Vorig jaar alleen zwemmen daar kost 17€, en dit jaar ineens 28€, maar daar hoor je niemand over….. lul over jezelf en laat mensen in hun waarde…. en nee ik ben geen peter fan,maar word er kriegel van dat hij zo weggezet word steeds

Hans je hebt toch wel een huur of pachtovereenkomst moeten tekenen, en hij ook neem ik aan dus kijk daar eens op en lees al die punten eens door want er zal toch wel een regelement opstaan waar jij en waar hij z’n eigen aan moet houden. Hij kan niet zomaar met terugwerkende kracht geld vragen terwijl het toen nog niet verhoogd was en neem een PRO DEO advocaat in de arm en bespreek dit met hem of haar. Want volgens mij maakt hij zich schuldig aan oplichting. Praat ook eens met andere mensen op het park of zij ook zoiets hebben meegemaakt want samen sta je sterker dan alleen. Nu denkt die aso dat hij ver boven jullie staat en hij weet dat jullie bang voor hem zijn en daar profiteert hij van. Ik zou het goed uitzoeken als ik jou was, of probeer het bij Rechtshulp. Veel succes !!

Centerparks kost geen 28 euro per persoon. Wat lul je nou.

Nou, ben der ooit eens geweest op zijn park.. Maar zelfde dag weer weg omdat ie huisje verhuurde die nog in reparatie was en ben niet de enige geweest waren zelfs gezinnen geweest met kindjes.. Hij is tiran die zijn zaakjes niet op orde heeft, en laat ie lekker zijn eigen schoenen aantrekken en strikken van plaats de King uithangen flapdrol..

Triest, daarom kijk ik al een paar seizoenen niet meer. Wordt misselijk van die lui

Hij heeft poen zat dus meneertje worstebrood lacht alles weg en heeft zijn eigen regeltjes en de meeste daarvan deugen niet maar de gemeentes zijn er druk mee bezig dus ook voor bolle petertje komt karma