Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Relatie dochter Marco Borsato in zwaar weer


Jada Borsato de 20-jarige dochter van Marco Borsato wil niets liever dan beroemd worden. Toen ze een rol kreeg in de soap Goede Tijden Slechte Tijden was ze dan ook heel blij. Alleen werd dit totaal ondergesneeuwd door de onthullingen die naar boven kwamen over het wangedrag van haar vader. Jada was hier niet blij mee dat haar moment werd afgepakt.

Relatie

Jada heeft al 8,5 jaar een relatie heeft met haar 22-jarige vriend Roeland. Even terugrekenen dat zou beteken dat de 20-jarige Jada toen tussen de 11 en 12 jaar was en haar vriend 13 of14 jaar was toen ze een relatie kregen. Dat is best bijzonder toch. Maar er lijkt stront aan de knikker.

Op Valentijnsdag deelde Jada enkel foto’s van haarzelf op haar Instagram account. En haar volgers vonden dit heel vreemd en vroegen zich dan ook af of Jada en Roeland uit elkaar waren.

Het stel woont ook nog niet samen, omdat ze dat nog niet wilde. Ze hadden liever de vrijheid dan dat ze op elkaars lip zatten. De laatste foto van Jada en haar vriend op haar Instagram account is alweer van 17 weken geleden. Het lijkt erop dat de twee in ieder geval even genoeg van elkaar hebben voor nu.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stop er dan mee meisje, vanaf je 11e al een relatie met die jongen.
Ga je jeugd beleven, oud zijn en een saai leven vol sleur kan je nog de rest van je leven meemaken.
Ga lol maken met vriendinnen, sjansen, dansen, weekendjes eropuit etc.
Blijkbaar kon je thuis bij je ouders de gezelligheid niet vinden dat je al zo jong bij een ander de knusheid zocht.
Kom op meid ga leven & genieten!