Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Woeste Maarten van Rossem belandt in heftige ruzie


In het programma De Slimste Mens noemde Maarten van Rossem een paar dagen geleden de kijkers van de talkshow Vandaag Inside ‘domoren.’

De heren van Vandaag Inside waren hier niet blij mee en noemde hem weer een zelfingenomen kwal. Maar in de podcast van Maarten komt hij nog even terug op deze ruzie tussen hem en de heren van Vandaag Inside.

En Maarten blijft er achter staan wat hij gezegd heeft over de kijkers van Vandaag Inside. Verder noemt hij René van der Gijp ook nog een eersteklas hufter. De ruzie tussen de heren lijkt dan ook nog lang niet bijgelegd.

Maarten zegt er het volgende over in zijn podcast:

Tom de presentator van Maartens podcast:

“Je hebt de kijkers van VI weggezet als domoren en er zijn ook heel veel kijkers van dat programma die naar deze podcast luisteren en die waren daar toch niet zo happy mee.”

Maarten:

“Ik vond zelf mijn beschrijving, ‘het is platte pret voor mensen met een beperkte intelligentie’, eigenlijk helemaal niet beledigend. Het is een heel objectieve beschrijving van de werkelijkheid.”

Tom:

“Ik heb het idee dat het met jou en Gijp niet meer goed komt.”

Maarten:

“Daar kan ik mij wel iets bij voorstellen, aangezien de allereerste en enige keer dat ik met hem daar aan die tafel heb gezeten, ik hem een eersteklas hufter vond. Ja, een man die zich niet wist te gedragen.”

Tom:

“En toch iemand is met humor.”

Maarten:

“Ja, het is maar net wat je humor vindt natuurlijk. Mijn indruk was dat het daar aan die tafel – ik weet niet of het alleen Gijp was of die anderen ook – toch een sfeer hing van: zo, die Van Rossem gaan we eens even lekker afknijpen. Had het van tevoren gemeld, dan had ik kunnen zeggen: dan kom ik niet.”

Hieronder kun je het filmpje bekijken waar Maarten uithaalt naar het publiek van Vandaag Inside en René van der Gijp.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik kijk nooit naar het VI programma ik vind het heel slecht programma punt uit

Ik kijk nooit naar de slimste mens zo slim ben ik dus wel . En ik begrijp niet dat maarten van rossum hier nog steeds een podium krijgy

Daar wordt teveel over anderen gelachen.

Ik hoop fan, als ik toch moet kiezen, dat Marc Marie Huybrechs het stokje over mag nemen van Maarten. Hoewel ik het programma minder leuk zal gaan vinden wanneer Maarten er niet meer bij is. Ik begrijp wel dat Maarten van Rossem het op zijn leeftijd wat rustiger aan wil doen maar ik ga zijn droge humor erg missen!!

Ik ook