Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis

Peter Gillis opnieuw diep in de problemen


Nu Peter Gillis en Nicol officieel uit elkaar zijn lijkt de kijker ook helemaal klaar met de serie Massa is Kassa. Hoewel Peter laatst nog langs Talpa ging voor het teken van het contract voor het nieuwe seizoen van Massa is Kassa lijkt er toch een kink in de kabel te zitten.

Gisteren was er namelijk weer een nieuwe aflevering te zien van Massa is Kassa en Nicol is daar ook nog in te zien. De serie loopt natuurlijk wat maanden achter dus Nicol blijven we voorlopig zien in de serie. Pas in het nieuwe seizoen zal ze geen rol meer spelen. Maar de vraag is komt dat nieuwe seizoen er wel?

Gisteren was namelijk de slechts bekeken aflevering ooit van Massa is Kassa. En die daling heeft zich al een paar weken eerder ingezet met nu dus het dieptepunt. Als de kijkcijfers niet weer omhoog gaan dan kan Talpa die Peter altijd beschermde er toch voor kiezen om ermee te stoppen.

Als de kijkcijfers namelijk nog meer gaan zakken dan loopt het marktaandeel op dat tijdstip weg bij SBS6 en daar zullen de adverteerders niet blij mee zijn en dat betekent dat er minder geld binnen komt.

Dus het wordt een spannende tijd voor Peter. Het belangrijkste zal zijn hoe het seizoen wordt afgesloten. Als de kijkcijfers verder inzakken dan kan Talpa bijna niet anders dan de stekker eruit trekken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Peter Gilles voelt zich meer dan andere mensen, en hij mag dan veel geld hebben maar dat af lopen dingen word ook vervelend. Mensen die al weinig hebben zoals in Afrika moet hij nog af lopen dingen, vreselijk. Dat is waar de meeste mensen een afknapper van krijgen.

Hoe dieper hoe beter voor iedereen

TALPA had allang de stekker er uit moeten trekken

Lullo

PFFFFF GELUKKIG DACHT DAT HET NÓÓIT ZOU GEBEUREN … EINDELIJK VERLOST VAN DIE GRIEZELIGE ASO CRIMINEEL !!!!

Lul en hufter

Geen probleem mee dat iemand zo veel miljoenen heeft .. maar mensen die er voor hem zijn aan de paal te pissen ..