Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis laat wanbetalers in elkaar slaanDe ernstige dingen waar Peter Gillis van beschuldigt wordt blijven maar binnenkomen.

Peter werd eerder beschuldigd van de mishandeling van zijn vriendin Nicol en een vechtpartij in een café in Asten nadat een man zijn dochter lastig viel. Van die laatste vechtpartij in een café in Asten waar Peter Gillis op een man afstormde die aan zijn dochter zou hebben gezeten zijn beelden uitgelekt.

Een paar weken geleden kwam nog heftiger nieuws en lieten Dennis Schouten en Jan Roos weten dat er opnieuw aangifte is gedaan tegen Peter. Hij zou namelijk onenigheid hebben gehad tijdens het kopen van een motor. Daarbij zou iemand ontvoerd, mishandeld en bestolen zijn. De aangifte daarvan is uitgelekt en er zijn ook foto’s en geluidsopnames van dit tafereel.

En nu doet de schrijver van de biografie van Peter Gillis er in de podcast  De Juice Show nog een schepje bovenop. Hij laat namelijk weten dat Peter mensen afstuurde op wanbetalers. Peter had zeg maar zijn eigen nogal potige incassobureau.

Hij zegt er het volgende over

“Het mooie aan zo’n Gillis is dat die mensen volkomen openhartig zijn. […] Hij vertelt dat ook gewoon hè, als mensen niet betalen, bijvoorbeeld Duitsers die niet willen betalen, dan huurde hij op een zondagochtend iemand in, dan nam hij zo’n kast mee en belde hij gewoon aan bij die mensen.”

Laatst doken er ook nog beelden op waar te zien was hoe Peter zijn Nicol bedreigde.

Deel deze juice!
 1. H. Siglé

  HIJ HEEFT NOU HELEMAAL NIKS MOOIS … HIJ LIJKT OP EEN AANGEKLEED VARKEN EN IS EEN ORDINAIRE CRIMINEEL MET EEN HELE GROTE BEK EN LOSSE HANDJES … ALS JE DAT MOOI VIND, IK GRIEZEL VAN DIE VENT !!!!

 2. Misselijke rotvent.
  En de Mol gaat gewoon met hun door, als het maar geld op brengt.
  Het mooie zou zijn als niemand meer naar die serie kijkt.
  Met lage kijkcijfers zijn ze zo van de buis.
  Maar jammer genoeg heeft hij nog veel fans ook, onbegrijpelijk.
  Het vieze 🐽.

 3. peter

  ze moeten Gilles eens aanpakken zelf durf hij niets dus stuurt hij een knokploeg

Geef een reactie