Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Glennis Grace krijgt vip behandeling bij uitvoeren taakstraf


Voor Glennis Grace was 2022 echt een verschrikkelijk jaar. Door de Jumbo rel waarbij ze het minderjarige personeel mishandelde, raakte haar hele carrière in het slop.

Glennis werd uiteindelijk veroordeeld tot een taakstraf door de rechter. Ook haar zoon die eigenlijk de aanstichter van alles was, omdat hij liep te roken in de Jumbo en door het personeel werd aangesproken op zijn gedrag is veroordeeld door de rechter.

Maar nu meldt de Telegraaf dat Glennis bij de uitvoering van haar taakstraf een voorkeursbehandeling zal krijgen. Het moet toch niet gekker worden. Dus Glennis kan gerust haar gang gaan in de Jumbo en dan wordt er ook nog rekening gehouden met haar tijdens het uitvoeren van haar taakstraf.

Volgens de Telegraaf hoeft Glennis namelijk helemaal niets in het openbaar te doen. Dus straten vegen of parken schoonmaken dat gaat aan Glennis voorbij. Nee, Glennis krijgt een vip behandeling.

Glennis mag namelijk gewoon in een keuken werken waar niemand haar kan zien en ze dus volledig anoniem haar taakstraf kan uitvoeren. Dus bottom line is dat Glennis waarschijnlijk helemaal niets hoeft te doen in die keuken maar dat het gewoon voor de bühne is.

De Telegraaf sprak hierover met Jildert van de reclassering  en zij zei er het volgende over.

 “Met bekende Nederlanders is het wel zo dat het gevoeligheden kan opleveren. En het hoeft geen extra straf te worden. We zullen een BN’er niet in een publiek park zetten om het groen daar te onderhouden.”

“De kans dat de pers erop afkomt, of dat mensen foto’s maken, is immers groot en dat heeft ook gevolgen voor de privacy van onze medewerkers en andere cliënten. Dat zijn overwegingen die we maken.” 

“Een alternatief voor Glennis kan een besloten instelling zijn, zoals in een keuken waar een kleine groep mensen werkt. We bekijken dat per individu.” 

Overigens had Glennis laatst nog ruzie in een kapsalon.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties