Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Dochter Marco Borsato gaat los op nieuwe lover Leontine


Jada Borsato de 20-jarige dochter van Marco Borsato wil niets liever dan beroemd worden. Ze probeert al langere tijd aan de weg te timmeren als zangeres en is zelfs gaan acteren. Ze speelde de rol van Abby Rose in de soap GTST.

Maar toen alle aantijgingen over haar vader naar buiten kwamen was Jada behoorlijk boos. Jada vond het namelijk jammer dat door alle ophef over de aantijgingen rondom haar vader haar debuut in GTST ondersneeuwde. Jada maakte haar eerste opwachting in GTST net toen de hel over haar vader losbrak. Ja je debuut is lekker belangrijk als blijkt wat klopt dat je vader heeft gedaan waarvan hij beschuldigd wordt.

Maar goed Jada heeft nu in een interview met de Story aangegeven wat ze van de nieuwe relatie van haar moeder vindt. De nieuwe lover van Leontine is  miljonairJohn Huiberts. In 2018  werd hij nog bekroond tot EY Entrepreneur Of The Year vanwege prestaties als oprichter van uv-lakkenmaker IGM Resins.

Jada zegt er in de Story het volgende over:

,,Eerlijk gezegd vond ik het wel wennen om mijn moeder met een ander te zien”

Ze had liever gezien dat het weer goed kwam tussen haar vader en moeder.

 ,,Dat was heel fijn geweest. Welk kind wil dat niet? Maar soms loopt het in het leven anders.”

Volgens Jada is haar moeder heel gelukkig met haar nieuwe lover.

,,Maar ik zag ook al snel dat ze heel gelukkig is met hem. Of dat nu samen is of los van elkaar. Dus ja, ik gun mijn moeder haar nieuwe liefde. Ze straalt!”

Jada is zelf al ruim 8 jaar samen met haar vriend, maar ze woont nog steeds niet samen en daar heeft ze een goede reden voor.

 ,,Veel mensen in onze omgeving dachten dat we zouden gaan samenwonen. Op zich zou dat ook een logische stap zijn. We zijn al acht jaar samen, vanaf dat we tieners zijn.” 

,,In ons volwassen leven willen we ons nog niet op die manier binden. We houden van elkaar en willen bij elkaar blijven. Maar we vinden het daarnaast ook fijn dat we ook individueel kunnen ontwikkelen.”

Laatst ging Jada nog helemaal los door een bepaalde foto online te plaatsen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die heeft ook al opgespoten lippen!! Ook weinig zelfvertrouwen zeker.