Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nick en Simon hadden slaande ruzie bij opnames nieuw tv-programma


We kennen inmiddels allemaal het verhaal wel van Simon Keizer die aan de lopende band vreemdging. Dit heeft er voor gezorgd dat Nick wil stoppen als zangduo met zijn ‘goede’ vriend. De vrouw van Simon gelooft nog steeds dat Simon niets heeft gedaan en leeft in haar eigen bubbel.

Maar er werd nog en bommetje gedropt door Guido Weijers in zijn oudejaarsconference . Guido beweerde namelijk dat Simon Keizer het ook gedaan zou hebben met de vrouw van Nick Schilder.

Maar goed Nick en Simon kunnen elkaar dus niet uitstaan, maar willen nog wel even flink cashen voordat ze er definitief mee stoppen als duo. Er komen dus tal van afscheidsconcerten en Nick en Simon hebben ook nog samen een nieuw programma gemaakt voor de AvroTros genaamd ‘Strandgasten’.

Het programma lijkt veel op de programma’s die ze al eerder hebben gemaakt. Ze ontvangen bekende Nederlanders en gaan dan leuke dingen doen, zingen en ondertussen interviewen ze hun gasten ook nog even.

Maar er is iets vreemds aan de hand, want hoewel Nick en Simon het programma samen met Kees Tol presenteren blijven Nick en Simon continue uit elkaars buurt en spreken geen woord met elkaar. Zelfs in de promo is er geen moment te zien waar Nick en Simon naast elkaar zitten of bij elkaar staan of überhaupt met elkaar praten.

Wij hebben gehoord dat de twee achter de schermen bij de opnames van dit programma dan ook weer flink ruzie hebben gekregen. Kees Tol moest de boel weer sussen tussen de twee en hij lijkt nog de enige bindende factor te zijn tussen Nick en Simon. Zonder hem was het programma waarschijnlijk nog eens afgemaakt.

Hieronder de promo van het programma:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze waren uit elkaar, waarom nu ineens toch weer een tv-programma samen??? 🙄
Simon was zijn collega en hun leven als duo toch zo zat. Heel vreemd & hypocriet.