Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes gaat niet achter erfenis aan, omdat hij andere vader heeft


Gisteren was Andre Hazes te zien bij Eva Jinek en daar was hij behoorlijk open terwijl Eva hem geen hele moeilijke vragen stelde. Zo zei Andre onder meer dat hij ook geen contact meer heeft met zijn zus Roxeanne en dat hij zijn moeder sneu vindt.

Volgens Andre is het niet normal wat er in het gezin gebeurd tussen zijn moeder hem en zijn zusje. En is hij nu even helemaal klaar met de negativiteit van zijn moeder en wil hij zich focussen op zijn therapie.

Andre zegt er bij Eva Jink het volgende over:

“Ehh, nou ja… Natuurlijk, dat komt wel eens in mijn gedachten voorbij, ja. Ik heb geen contact met mijn moeder op dit moment, maar ik vind haar ook heel zielig, omdat sommige dingen… Ze kan er niet zoveel aan doen. Sommige dingen worden haar aangedaan en ik vind het sneu.”

Uithaal naar Rachel

“Ik vind ons gezin een beetje sneu, snap je? Hoe ons leven eigenlijk is gelopen met elkaar en het verlies… Het is heel verdrietig. Ik heb alleen wel voor mezelf voorgenomen: ik woon daar ook niet voor niks nu in huis, ik wil echt alleen maar focussen op positief.”

“Sinds ik uit de kliniek kom, komen er zoveel mooie dingen op mijn pad en ik ga dat gewoon door niemand meer weg laten nemen. Eigenlijk iedereen die nu bij mij in de weg staat, daar neem ik gewoon even afstand van, ja.”

Eva:

“Denk je dat je dat kan herstellen?”

“Ik mag het wel hopen, ja. Toen had ik ruzie met mijn moeder, toen had ik het met beiden, toen had ik het weer met die… Het is gewoon allemaal een soort jojo, wat heel vervelend is. We zullen allemaal onze redenen hebben, maar we vinden het allemaal denk ik vervelend dat het zo gaat. Ik hoop dat het op een dag gewoon goed is.”

In therapie

“Ik hoorde dat mijn zus een interview had gegeven en dan had ze het over onze jeugd en over verlatingsangst en bindingsangst. Ik krijg daar allemaal therapieën voor, want wij hebben thuis zoveel meegemaakt, dat het bij ons alle kanten op gaat. (…) Ik ben dankbaar – en dat doet mijn zus ook merk ik: wij breken wel patronen door.”

Andre heeft andere vader

Maar het echte bommetje viel net voor de uitzending toen Andre Hazes buiten de studio van Eva Jinek werd geïnterviewd door de Telegraaf. De journalist vroeg Andre hoe het zat met de erfenis en Andre zei dat hij er buiten staat en er niks mee te maken heeft.

Hierop reageerde Yvonne Coldeweijer met de opmerking dat dit komt, omdat Andre Hazes senior helemaal niet de echte vader van Andre is.

Rachel had namelijk eerder een relatie met Marco Eijk de legendarische drugsbaron die in 2004 dood werd gevonden op een landweg in België.

De geruchten gaan dat Marco Eijk de biologische vader van Andre Hazes is. Er gaan foto’s rond waarop Marco en Andre als twee druppels water op elkaar lijken. Overigens heeft Rachel Hazes dit nooit ontkent en hier doelde Yvonne dus op.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een keertje genen testen kan twijfel verhelpen.
Misschien hij weet al de verhaal rondom ervenies en zijn moeder heeft hem al beloofd om alleen hem als erfgerechtigde te noemen na haar overleiden.
Ik vond zijn rectie zeer verdacht.

U moet even iets aan uw Nederlandse taal doen

Moet ik jou tokkies taal leren?
Opmerkelijk dat jij als laageletterde deze opmerking maakt.

laaggeletterde

Wel of niet een echte Hazes dat boeit me niet Hij heeft in ieder geval totaal geen ruggengraat nergens mee .Heeft zus publiekelijk aangevallen met een statement over het verleden ,Heeft zijn mammie altijd de vrije hand gelaten in het zwart maken van Monique zonder ook maar een moment op te komen voor hun .Terwijl dan nu blijkt dat hij het echt wel weet .Echt kind van in ieder geval zijn moeder .Als het maar over mij gaat dan pas is het goed .De rest kan stikken. Misselijk ventje

De reden dat hij niet achter de erfenis aangaat is omdat hij
1 de ballen niet heeft en
2 altijd anderen de kastanjes uit het vuur laat halen. In dit geval Roxeanne.

Wat ook nog mogelijk is is dat dat hij als lievelingetje van Rachel veel meer heeft mogen profiteren van de erfenis dan Roxeanne en dit ook wist, hij is immers het kind van zijn moeder.💡

Ik vind hem echt een Hazes kop hebben.
En over het geld, toen hij ruzie kreeg met Rachel ging dit niet alleen om Monique.
Want toen het weer goed kwam door Monique, kwam er naar buiten dat hij nog veel geld te goed van Rachel.
Dat geld heeft hij wel gekregen van haar, ik denk dat het om de Hazes erfenis ging, en Rox niets gekregen heeft.
Anders ging hij daar toch achteraan, maar hij zegd dat hij er buiten staat.
Wel een rotstreek tegenover Rox , als dit waar is.
En dat die ouwe steken heeft laten vallen, hij doet precies hetzelfde met zijn eigen zoon.
En Rachel heeft dit toe gestaan zei bleef ook alleen voor geld bij die ouwe.
Als ze bij hem weg was gegaan , was er misschien nog iets van die kinderen terecht gekomen.
Ze zijn door haar ook gehersenspoeld.

Andre is een slappeling durft -zoals altijd- geen stelling te nemen en een confrontatie aan te gaan. Daarbij is hij bang voor zijn keiharde koude ma.
Hij laat het dus zijn zus mooi opknappen en straks wel lekker cashen dankzij de strijd die zij wel aangaat.
Daarbij lijkt Andre precies op zijn echte pa Marco Eijk, foto’s van toen ze allebei even jong waren, lijken als 2 druppels water, dus geeft geen recht op nep-vader zijn geld. Rox heeft wel echt en Hazes-uiterlijk.

Juist andre is niet de zoon van Andre Hazes cj. Maar alleen Rachel weet dit !!!! En misschien dreetje zelf ook…en monique denk ook …haha…

Nou hij lijkt idd op die Marco van Eijck en totaal niks van Hazes sr!!! maar ja dat weet alleen je vieze moer..nu ze zo bij elkaar staan op die foto die hij van Monique heb gehad zie je het goed ,alleen Rox lijk heel erg op de vader en fender op opa… trouwens is die vieze parasiet ( mongooltje djarno) ook bodyguard geworden wat een debiel zeg stond dat kansloze mannetje 😂😂😂