Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Katja Schuurman is totaal de weg kwijt


Dat Katja Schuurman al een tijdje de weg kwijt is weten we inmiddels wel. Maar in haar podcast Schuurman & Spigt ruimen op… laat ze zien dat het nog veel erger kan. Katja zegt dat je namelijk beter LSD kan gebruiken dan een wijntje of biertje drinken.

Katja begint aan haar co-host Frédérique te vertellen dat ze kort geleden heeft meegedaan aan een truffel ceremonie voor vrouwen. Frédérique voelt al waar Katja naar toe wil gaan en waarschuwt de luisteraars vooraf.

Het gesprek tussen de twee dames ging daarna als volgt.

Frédérique:

“Mag ik heel even voor de luisteraars… Je weet dat ik daar niet zo gauw aan denk, NIET doen. Don’t try this at home.”

Katja:

“Natuurlijk wel!” 

Frédérique:

“Mensen moeten geen psilocybine nemen, Kat.”

Katja:

“Ik ben niet van de grote complotten, maar ik denk niet dat het vervelend uitkomt voor de ‘boven ons gestelden’, zoals Theo van Gogh dat zo mooi zei, dat mensen niet al te wijs zijn. Want het is lastiger daarover te heersen. Als mensen niet al te slim zijn en een beetje verzwakt door bijvoorbeeld de inname van de nodige hoeveelheden bier of anderszins.”

Frédérique:

“Gaan we het nou ook nog over LSD hebben? Dat moet je al helemaal niet doen. Ik zie nog steeds geflipte mensen lopen uit de generatie bij ons dat het nog gewoon normaal was.”

Katja:

“En hoe zien de mensen hier in de kroeg er dan uit op zaterdagavond? (…) Hoeveel mensen denk jij dat er in een gevecht belanden als ze een paddo ophebben of als ze alcohol ophebben? Dit is het erge. Lieverd, je bent freaking gebrainwashed. Ik had jou echt hoger ingeschat. De anti-reclame-campagne is gewoon totaal geslaagd.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wordt het niet een keer tijd dat die meid volwassen wordt ?? Ze heeft 2 lieve kinderen thuis zitten … lekker voorbeeld zo’n moeder !!! Doe normaal mens, ga naar een afkickkliniek en voedt je kinderen op en stel jezelf niet zo vreselijk aan !!

Jij bent juist degene die gebrainwashed is, waarschijnlijk door die geflipte kingpin die naaste je loopt.
Maakt ook niet een al te heldere indruk.

Die is al jaren van het pad af, erg genoeg dat ze kinderen heeft.