Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk nu toch eindelijk ontslagen bij Talpa?


In de wandelgangen gonst het van de geruchten dat Wendy van Dijk inmiddels ontslagen is of binnenkort wordt ontslagen door John de Mol vanwege haar tegenvallende prestaties.

Gisteren was weer het nieuwe programma Mini Stars te zien wat Wendy samen met Britt Dekker presenteerde.

In dit programma krijgen kinderen in de leeftijd van tussen de 8 en 14 jaar de kans om een videoduet te zingen met een hele bekende zanger of zangeres. Ja je vraagt je af wie deze formats steeds verzint maar goed. In de jury van het programma zaten rapper Snelle, Rolf Sanchez en Miss Montreal. Die moesten de kinderen dan beoordelen na hun optreden. 

Maar de tweede aflevering van het programma scoort ook heel slecht zelfs nog een stuk slechter dan de eerste aflevering en dat terwijl het programma op primetime wordt uitgezonden op SBS6. Met een schamele 330.000 kijkers konden ze beter een herhaling van Chateau Meiland of Massa is Kassa uitzenden.

Het programma zal dan ook snel van de buis worden gehaald en Wendy van Dijk die lijkt al via de achterdeur vertrokken te zijn of gaat dit heel snel doen. Maar we kunnen Wendy niet alle schuld geven van de slechte kijkcijfers. Het format is gewoon te kinderachtig en Wendy wordt niet in haar kracht gebruikt door Talpa.

Wellicht dat nu de fusie tussen RTL en Talpa net door lijkt te gaan RTL overweegt om Wendy toch nog een kans te geven en haar programma’s te laten presenteren die bij haar passen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou talpa nu jullie Wendy aan de kant schuiven zou ik zeggen doorpakken nu en crimi Peter en crimi Nicolleke ook aan de kant gooien.Niet meer twijfelen nu en van de buis met die crimi gasten van Gilles.

Die aso’s hadden er al veel eerder af gemoeten .Breng eens iets fatsoenlijks .Het is al jaren hetzelfde gedoe of programma’s die op elkaar lijken.

Zou dat domme jong Britt ook maar de ontslag geven!!! Daar kom nou ook niks nuttigs uit ,Jezus wat een dom jong is dat zeg om je eigen dood te schamen🙈🙈

Kunnen ze beter echte meisjes in de jungle op 6 uinzenden