Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Montana Meiland in de steek gelaten door Martien, Erica en Maxime


Kort geleden kocht Montana Meiland een huisje in Noordwijk waar ze zou gaan samenwonen met haar inmiddels ex vriend Dirk. Dat feest ging dus niet door, want Montana en Dirk besloten na 8 jaar uit elkaar te gaan.

Nu gaat Montana dus alleen in het huis wonen met een oppervlakte van 237 vierkante meter en dat is best groot voor je eentje. Het huis telt 4 slaapkamers en heeft ook nog een aangebouwde garage.

Maar het huis is niet meteen bewoonbaar. Het in allemaal heel gedateerd van binnen en er moet dus nog flink geklust worden. Montana laat op haar Instagram account weten dat ze er net mee begonnen is en hopelijk krijgt ze hulp van haar Martien, Erica en Maxime, maar die blijken vooral druk met zichzelf te zijn.

De woning stond te koop voor 685.000 euro of Montana dat er ook voor betaald heeft is niet duidelijk. Wellicht heeft ze nog wat van de prijs kunnen afsnoepen.

Eerder liet Montana nog weten dat de hoofdinkomsten voor Montana uit haar interieurwinkel in Noordwijk komen en dat blijkt al een tijde vies tegen te vallen. Het is zelfs zo erg dat Montana de kachel bij haar thuis niet aan doet. Dus echt geld voor het inhuren van klusjesmannen lijkt Montana ook niet te hebben. Ze zal het meeste dus zelf moeten doen.

Hieronder de foto die Montana online plaatse.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lekkere familie ,zij heeft altijd geholpen met verhuizen en andere dingen.
Hoop het beste voor je,Montana

En die gillende zuster is de boosdoener. Wou niks inleveren dat Montana ook wat geld kreeg

Erg voor u Montana, dat je op deze manier volledig alleen voor sta. Begrijp ergens wel dat je familie ( geen tijd) hebben wegens, dat ze met zichzelf bezig zijn maar, enig erg Vindt ik dit… Gewoon jammer dat je in Nederland woont en, ik in Belgie te ( Gent ) want, ik zou echt een handje aan toe steken voor een vriendendienst of, een goede overeen komst… Grtjs Bertje 😉