Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Bridget Maasland, heeft hele donkere gedachten


Kort geleden was Bridget Maasland te zien als één van de gasten in het programma Isola di Beau. In dit programma neemt Beau zijn gasten mee op een mini vakantie met veel drank. Dat levert soms leuke interviews op. Maar het interview van Bridget was vooral emotioneel en een enorme klaagzang over niemand minder dan haar ex Andre Hazes.

Bridget haalt twee pijnlijke momenten in haar leven aan. De eerste is de scheiding met de vader van haar zoontje. Dat was heel pittig volgens Bridget, maar het echte dieptepunt was de relatie met Andre Hazes. Niet zozeer de relatie zelf, want die was volgens Bridget heel leuk, maar vooral alle negatieve aandacht heeft diepe indruk op haar gemaakt.

Maar blijkbaar was Bridget niet helemaal open tijdens haar interview met Beau. Want op haar Instagram account laat ze weten dat ze al sinds haar elfde met hele donkere gedachten rondloopt. En die gedachten spelen op tijdens haar menstruatie.

Bridget zegt er zelf het volgende over:

“Soms als ik in het licht sta denk ik dat er nooit meer donker komt en dan ineens van ‘t een op ‘t andere moment overvalt het donker me. Gek eigenlijk want ik heb al sinds mijn 11de maandelijks last van extreme menstruatiepijn en donkere gedachtes. Zo erg dat ik vroeger niet naar school kon tijdens mijn periode. Nu ik in de perimenopauze zit is alles onregelmatig en dus overvalt de pijn en somberte mij helemaal vanuit ‘t niets. Jammer dat er in de huidige maatschappij nog steeds weinig rekening gehouden wordt met onze cyclus. We zijn namelijk op verschillende dagen in onze cyclus veel productiever, scherper, krachtiger en creatiever. Daar valt nog veel winst te halen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties