Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato is spoorloos, al tijden niet meer gezien


Marco Borsato die zich redelijk in de luwte begaf nadat een paar maanden geleden een 22-jarige dame aangifte tegen hem deed blijkt nu helemaal vermist te zijn. De dame beweerde overigens in haar aangifte dat ze vanaf haar 15e is misbruikt door Marco.

Laatst nog liet John van den Heuvel weten dat er geluidstapes als bewijs tegen Marco op tafel liggen. John heeft deze geluidstapes beluisterd en schrok zich de pleuris en dat was niet in het voordeel voor Marco bedoeld.

Eerst wisten we nog altijd wel waar Marco was. Zo ging hij op vakantie naar Noorwegen of werd hij gespot terwijl hij aan het eten was met iemand in een restaurant. Marco verdween niet helemaal van de kaart. Maar nu is er toch wel wat anders aan de hand.

Want sinds Marco een tijd geleden met een blonde dame werd gespot is er niets meer van hem vernomen. Marc schijnt een paar weken geleden nog één keer gespot te zijn tijdens het boodschappen doen, maar daarna is hij spoorloos verdwenen.

Vreest Marco de rechtszaak en heeft hij zich teruggetrokken met zijn nieuwe vriendin in het buitenland? Of is Marco alvast helemaal maar gemigreerd naar zijn geliefde Italië.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is dat erg dan als iemand rust aan zn hoofd wil?
Gemist wordt hij zo te merken niet echt, en daarbij hij heeft maar 1 iemand te verwijten zichzelf!