Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen zit heel diep in de financiële problemen


Kort geleden liet Chantal Janzen in haar eigen blad &C weten dat ze vroeger geen geld had voor boodschappen had. Chantal Janzen zei dat ze als 22-jarige net opkomende actrice soms geen boodschappen kon kopen sterker nog ze heeft weleens bij de kassa gestaan en had geen geld meer. Ze schaamde zich kapot en moest alle boodschappen bij de caissière achter laten.

Chantal kreeg voor haar eerste film Volle Maan 1500 euro betaald en maakte dat op aan kleding kopen en andere dingen doen met haar vriendinnen en toen ze daarna boodschappen ging doen had ze geen geld meer over. Ja, Chantal het is logisch dat als je je geld aan andere dingen uitgeeft je dan geen boodschappen meer kan betalen. Dit heeft niets te maken met dat je het financieel zo moeilijk had, maar dat je gewoon niet kan omgaan met geld. Ze had het helemaal niet zwaar doe even normaal. Er zijn mensen die naar de voedselbank moeten en hun rekeningen niet meer kunnen betalen dat is pas zwaar.

Maar nu schijnt dat Chantal ontzettend gierig is. Verschillende freelancers die voor het blad genaamd &C voor Chantal werken laten aan Villamedia weten dat hun tarieven opeens flink naar beneden zijn bijgesteld.

 Journaliste Marieke Kuypers laat op Twitter weten dat de daling zo fors is dat je nu als freelancer bij Chantal minder verdient aan een verhaal dan je in 2004 bij elke ander blad zou doen.

“Dit is nog minder dan freelancers voor bladen in 2004 kregen!”

Journaliste Eva Munnik is klaar met Chantal en is per direct gestopt met haar werkzaamheden voor het blad laat ze op Twitter weten.

“Bizar he? Ik heb al gezegd dat ik stop met freelancen voor ze.”

Journaliste Marieke Kuypers hoopt dat alle freelancers voor Chantal stoppen om een statement te maken.

“Bizar he? Ik heb al gezegd dat ik stop met freelancen voor ze.”

Een aantal andere personen op Twitter beweren dat Chantal en haar man die het blad in beheer hebben veel te veel geld in hun eigen zak stoppen en er zo niets overblijft voor het personeel. Het blad staat zo op omvallen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties