Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Linda de Mol op vakantie met Jeroen Rietbergen, zijn weer bij elkaar


Een tijdje geleden werd duidelijk dat Jeroen Rietbergen toch weer over de vloer komt bij Linda de Mol. Sterker nog hij blijft er zelfs vaak eten. En hij maakt ook nog gebruik van zijn muziekstudio die in de tuin staat en zijn auto wordt weer vaak gespot op de oprit.

Dus Linda lijkt de deur weer op een kier te hebben gezet voor Jeroen en dat is vreemd na haar eigen column in haar blad Linda waarin ze zegt dat het toch echt klaar is tussen haar en Jeroen.

Maar nu laat Yvonne Coldeweijer weten dat de twee toch echt weer samen zijn. Ze zijn namelijk gespot tijdens een rondreis door Chili. Linda en Jeroen werden in Chili op het vliegveld samen gespot door een aantal Nederlanders. Linda was meteen in paniek en vroeg aan het groepje om geen foto’s van haar en Jeroen te maken.

Volgens Yvonne wil Linda de relatie met Jeroen undercover houden en gaat ze het nooit officieel maken dat zou namelijk haar carrière te veel schaden. Maar dat de twee weer bij elkaar zijn is zo goed als zeker. Daarmee heeft Linda dus schijt aan alle slachtoffers die Jeroen gemaakt heeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als Linda verder wil met Jeroen is dat haar zaak. Waar bemoeidt iedereen zich mee.

Als Linda zo verzekerd is met haar zaken met Jeroen dan zou ze relatie met hem niet moeten verborgen houden!?

Je moet maar voor zo,n vent kiezen.
Zou me dood schamen

Volgens mij was er al geen sprake meer van een carrière van Linda..Het vertrouwen in Linda is weg.Ga maar snel terug naar het Gooi.Ze hebben vast nog wel een plekje voor je op die ranzige matras

Zoals we kunnen lezen, is er wel bijna elke dag een bekende BNE,er die vreemd is gegaan. Linda is iemand met heel veel geld, kan zichzelf goed onderhouden dus. Maar daardoor liggen er veel mannen op de loer, om met haar contact te willen maken, en ben je continu op de vlucht als het ware. Zij houdt ontzettend veel van die man, wat let haar om hem terug te nemen ? Er zullen dus nog iedere dag mannen die geen BN,er zijn ook vreemd gaan. Maar dat wordt nooit bekend in de media ! Op den duur blijft er geen gezin of partners meer bij elkaar en dat is echt niet wat we willen. Dus leef en laat leven…..

Linda mag haar eigen liefde kiezen ,daar heeft niemand wat mee te maken.Het is hun leven wat ze zelf mogen invullen..