Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Smit doet een hele bizarre onthulling


Jan Smit laat weten dat hij een serieus probleem heeft en zich er diep voor schaamt. Deze maand is Jan weer te zien in bijna alle theaters in heel Nederland. Hij zal daar al zijn liedjes gaan zingen voor zijn fans.

Maar Jan laat weten dat hij zich schaamt voor zijn buik en daardoor iets doet wat hij nooit gedaan heeft. Hij gaat namelijk optreden met een gitaar zodat je zijn buik niet meer kan zien. Dus de gitaar wordt nog eens functioneel gebruikt, maar is echt alleen om zijn buik te verstoppen.

Jan laat aan RTL Boulevard weten dat hij minimaal 6 kilo wil verliezen voordat hij de gitaar laat staan. Ook ging Jan nog even in op de breuk tussen zijn goede vrienden Nick en Simon.

Jan zei daar het volgende over:

“Dat is natuurlijk zonde. Ik heb dat vanaf het begin mee mogen maken.”

“Ze zijn met z’n tweeën. Ik weet niet hoe het is om… Tuurlijk, met KLUBBB3 zijn we met z’n drieën, maar na een paar weken ben je weer lekker alleen. En ik zeg lekker alleen, omdat je dan met niemand rekening hoeft te houden. Ik weet niet hoe het is, maar ze zullen daar een reden voor hebben.”

“Het zijn muzikanten, dus ik denk dat je dat nooit helemaal uit kunt bannen. (…) Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, het zou zonde zijn als ze de microfoon helemaal aan de wilgen hangen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Moet hij zijn mond meer dicht houden aan tafel en Klubbb3 bestaat allang niet meer, door hem. Met of zonder buik en onderkin, blijf lekker weg, net zo rustig.

Het rotzooit allemaal met elkaar in tv land volgens mij . Als je thuis een partner hebt ben je in mijn ogen een slapjanus allemaal mooie praatjes liegen bedriegen en alles weg lachen
Oh oh oh oh wat fijn om bekend te zijn maar niet heus een leven vol list en bedrog je mag het hebben van mij wees er gelukkig mee