Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Jongste dochter Maxime Meiland ook al aan de wijn?


Het concept wijnen, wijnen, wijnen wordt blijkbaar al vroeg meegegeven bij de familie Meiland.

Maxime Meiland plaatste namelijk onderstaande video online waarin we kunnen zien dat dochtertje Vivé nu al een wijnglas vasthoudt en daaruit drinkt.

Allemaal heel schattig hoor, maar wij weten dat Maxime inmiddels wel een probleem met het drinken van wijn heeft. Kort geleden liet ze in een filmpje per ongeluk zien dat ze in de ochtend al aan de wijn was.

Maxime was namelijk niet blij met haar buren die al om 06.30 uur bezig waren met zagen en verbouwen wat echt een pokkeherrie gaf.

Zodra Maxime in het filmpje naar het huis van de buren wijst houdt ze een wijnglas vast en de inhoud lijkt sterk op Rosé. Het zal toch niet dat Maxime even een glaasje Rosé nodig had om die pokkeherrie te doorstaan.

Hieronder het filmpje van Vivé die haar eigen wijnglas heeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dan hoor je televisie beweren dat rijke mensen gezonder zijn en langer leven, laat me niet lachen!?
Thuis komen fles of meer open treken …, duurste keukens om naar te kijken waar nooit wat gekookt is, en ga maar door….

Ja je hebt gelijk walchelijke lui gillen, wapperen met sjaaltjes en bakken geld krijgen….niet verdienen dus maar gewoon krijgen woedt tijd dat ze naar de noordpool emigreren ze mogen van mij doodvriezen

Jaloers?

he ga zelf naar de noordpool misschien koel je dan af, o ja vergeet geen flesje wijn mee te nemen

Kijk er dan niet naar, je weet er blijkbaar alles van dus kijk en lees het niet meer, en ieder mens doet toch zijn eigen zin.Dat is pure jaloezie ,echt mensen. Stop met al die belachelijke reacties

de kift dat jij het niet hebt sukkel

het romantiseren en koketteren met hun alcoholverslaving.

stoer hoor.

Waar maak je je druk om het is gewoon een drinkfles in de vorm van een wijnglas gevuld met vruchten sap. Je heb dat in alle modellen tegenwoordig. Al dat speculeren daar wordt je beroerd van.

Wordt tijd dat ze eens goed o p hun bek gaan vallen vreselijke familie maar een deel van Nederland krijgt ter plekke een wegtrekker als ze die meilandjes zien weg er mee en nooit meer op de buis dus ook geen poen haha want ze kunnen niks en doen niks

Kunnen ze lekker meeproosten met limonade met tuutje.
Gezellig Vive!!!!!