Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Glennis Grace lijkt haar lesje nog steeds niet te hebben geleerd


Voor Glennis Grace was 2022 echt een verschrikkelijk jaar. Door de Jumbo rel waarbij ze het minderjarige personeel mishandelde belanden haar hele carrière in het slop.

Glennis werd uiteindelijk veroordeeld tot een taakstraf door de rechter. Ook haar zoon die eigenlijk de aanstichter van alles was, omdat hij liep te roken in de Jumbo en door het personeel werd aangesproken op zijn gedrag is ook veroordeeld door de rechter.

Alle optredens van Glennis werden gecanceld en ook de concerten van de Ladies of Soul werden afgelast. Glennis zal in 2022 echt bijna helemaal niets hebben verdiend. En de vraag is of ze nog een comeback kan maken in 2023 of dat ze wellicht toch echt moet gaan vakken vullen in de supermarkt om haar brood te verdienen.

Maar Glennis lijkt toch nog een spaarcentje te hebben. Ze viert op dit moment namelijk vakantie op Curaçao. En in een filmpje wat ze zelf online plaatste haalde ze keihard uit naar haar ‘zogenaamde’ vrienden die haar hebben laten vallen tijdens de Jumbo rel.

In het filmpje heeft ze het over echt vrienden en zien we haar feesten en even later op het strand liggen en daar haalt ze weer haar echte vrienden aan.

Het lijken allemaal steken richting haar ex beste vrienden Fred van Leer en Edsilia Rombley die Glennis terecht keihard lieten vallen toen ze zich als een tokkie liet gaan in de Jumbo. Ja Glennis echt heel volwassen van je. We zien dat je gegroeid bent hoor.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze gaat dr lesje niet leren ook en dr zoon ook niet.Het intereseert ze geen 1 mallemoer.Nu lekker vakantie vieren op curacao met die andere crimineel Bilal alleen die andere criminele kabouter lil kleine mist nog en dan is de crimibende compleet.

Had iemand dat verwacht dan van die tokkie dame??